E2y

Visa illrar

Det är en konst som deltar i iller show processen

Det är en konst som deltar i iller show processen. Detta lilla djur är inte känt för sin tålamod och dess toleransnivåer är ganska små. De är utställda i burar på grund av sin natur att smyga iväg till äventyr. Det finns några viktiga riskfaktorer är inblandade i att visa illrar. Den största risken är att illrar är mycket mottagliga för sjukdomar. Om en iller på utställning har en sjukdom, virus, kommer det avslöja varenda iller på mässan. Dessa illrar kommer i sin tur exponera illrar hemma orsakar en potentiellt utbrott. De som deltar i planering och genomförande av en iller show är mycket försiktiga och kommer i allmänhet att avbryta en show istället för risk utbrottet.

Det allra första du måste göra innan du tar din luddiga till en show är att ta reda på kraven på vaccination för showen. Valpsjukevaccination krävs och många visar också kräva en rabiesvaccinering. Också vara medveten om vad standarden är för just show du ska. Standarden, skiljer sig från föreställningen att visa, är en grund för att utvärdera varje iller, en mot de andra i sin klass. Den sista fråga eller sak att göra innan du tar din luddiga till showen är att hålla en positiv attityd. En iller show är en rolig händelse, inte en mördande konkurrens som många hundutställningar är.

Den enskilt största råd någon kan ge dig om att visa illrar är detta, starta din luddiga ung. Få din iller vid att bli hanterade från dag ett. De måste användas för mänsklig interaktion innan de kommer att vara följsam. En iller som helt enkelt kvar i sin bur hela dagen med ingen uppmärksamhet blir för stökiga gång frigöras för en stojar runt. En iller som hanteras och arbetat med på en kontinuerlig basis kommer att bli en väluppfostrad show iller. En sak som varje iller ägare bör veta är hur man skriker en iller i vägen sin mamma gjorde när hon disciplinerade dem. Huden på baksidan av halsen är lös och du tar tag i det genom huden på samma sätt som du skulle en valp. Håll illern noggrant genom denna hud och det kommer att gäspa, gnugga på sitt ansikte, och så småningom kommer det att somna.

Träna din show iller att gå i koppel

Träna din show iller att gå i koppel. Få det brukade bära en sele. Öva kommandot och belöningssystem. Ge din show iller ett kommando och om åtlydd, erbjuda en behandling. Illrar älskar Ferret Vite, finns på många djuraffärer, och ses av illrar som värt mödan belöning. Groom din show iller och få det brukade bada och borsta. Domarna kommer att inspektera din show iller upp nära och personliga. De vill se till att den är väl preparerade men några viktiga områden som de kontrollerar är öronen, pälsen, tänderna, och naglarna. De kommer också att inspektera showen illerns temperament som för oss tillbaka till att arbeta med din luddiga och få det brukade bli hanterade.

Visa illrar. Det är en konst som deltar i iller show processen.
Visa illrar. Det är en konst som deltar i iller show processen.

Andra saker att få din show iller brukade bär kostymer om du ska tävla i den tävlingen. Arbetet med att utveckla en gullig gäspning så många utställningar har en gullig gäspning tävling för show illrar. Många spelningar kommer att ha en tävling tube crawl eller andra roliga tävlingar. Det bästa råd jag har är att kontakta grupper visar iller i ditt område och ta reda på vad tävlingar de gör och sedan förbereda din luddiga därefter.