E2y

Vård för en tupp

Vård av en tupp är inte så svårt så länge du följer några vård regler

Vård av en tupp är inte så svårt så länge du följer några vård regler. En av de viktigaste saker som jag inte kan betona nog vid vård av en tupp är att du inte kan sätta dem i andra tuppar, kommer de att slåss. Tuppar är sociala fåglar, så när man tittar på vård av en tupp är det bäst att ha några höns för att hålla den upptagen.

Låt oss först titta på boende och inneslutning:

Vård för en tupp. Vård av en tupp är inte så svårt så länge du följer några vård regler.
Vård för en tupp. Vård av en tupp är inte så svårt så länge du följer några vård regler.

Om du hus din tupp med andra kycklingar du kommer att vilja ha vad som kallas ett hönshus. Det är där dina kycklingar lägger ägg och också dölja från elementen. Konstruktion av ditt hönshus är viktigt beror på att tuppar och höns inte gillar att sova på marken. Tuppar och höns behöver vad som kallas en abborre att vila på. En abborre kan göras genom att helt enkelt ta två 2x4-talet och placera dem ett par meter från varandra i ungefär 45 graders vinkel vid den punkt där du kan ta 1x2: s och spika dem korsar vägar var en cirka 2 meter ifrån varandra. Detta kommer att ge dem något att sitta på natten. Ofta människor omvandlar bärbara skjul i "kyckling eller höna hus". Nästa steg i att ta hand om en tupp är pennan att du håller den i. Jag har sett folk bygger fina pennor med öppna toppar i dem bara för att få sin tupp och höns flyger ut. Faran med detta är nu är det möjligt för rovdjur att få din tupp och höns. Det bästa pennan är en som har hönsnät eller någon typ av nät tråd över toppen, så att de inte kan flyga ut och något kan inte flyga in

Det finns också människor som höjer tuppar för visning i mässor och andra tävlingar. Om du höjer din tupp för att visa det, kommer ta hand om din tupp vara annorlunda. Människor som visar tuppar i allmänhet hålla sina tuppar i en mindre penna. Storleken på denna penna är i allmänhet ca 2 'bred 3 "lång med ett slutet utrymme med halm så att den kan vila bekvämt på natten. Det viktigaste att göra med denna typ av penna är att ha det på en varm plats eftersom det inte kommer att ha några andra kycklingar för att hålla den varm.

Också glöm inte att jag sa tidigare att tuppar är sociala fåglar så det kommer också att vara viktigt att ta ut och leka med det dagligen. En av de värsta saker som du kan göra för att varje djur eller fågel är att lägga undan och aldrig betala någon uppmärksamhet till den.

Vård för en tupp.
Vård för en tupp.

Mat:

Om du höjer kycklingar Barn Yard och tuppar din lokala foder butik kommer att vara din bästa platsen för information om rätt mat. Fodret Butiken kommer att ha speciella blandningar för äggläggning och den allmänna hälsan hos dina kycklingar.

Om du höjer din tupp för att visa att du kommer också att kunna köpa en speciell blandning av mat på din feed butik, avsedd för detta ändamål.

Uppfödning tuppar och höns kan vara roligt och givande, det finns också böcker som du kan få om hur du sköter tuppar och höns.