E2y

Upprättar första gången - kyssar och hångla tips

Läs tips om att göra ut och hur du kan ha en meningsfull relation

Upprättar är mer än att dela en kyss eller två. Om du vill lära dig hur man gör för första gången, tänk på att göra sig inte behöver leda till mer. Prova dessa steg och du ska känna dig säker att göra ut för första gången.

Här är några tips;

Upprättar första gången - kyssar och hångla tips. Ställ in atmosfären.
Upprättar första gången - kyssar och hångla tips. Ställ in atmosfären.
  1. Ställ in atmosfären. Om du planerar väl, kommer ditt första make-out session händer inte i baksidan av en bil eller gömmer sig under läktaren. För ditt första försök på att göra ut, överväga att titta på en film tillsammans och krypa upp i soffan. Detta sätt kan du lätt in saker genom att hålla händerna och sedan gosa innan det blir varmt och tungt. Det är bäst om du känner att du redan har en intim relation med den andra personen.
  2. Ha frisk andedräkt. Att lära sig att urskilja betyder mer än bara själva handlingen som det är förberedelse inblandade. Förbered genom att borsta tänderna eller tugga några myntverk. Om du föredrar att tugga tuggummi för att fräscha upp din andedräkt, se till att bli av med det innan du börjar att låsa läppar.
  3. Ta hand om kroppsliga behov. Detta innebär att ta ett badrum paus och ha ett mellanmål innan det blir varmt och tungt i en make-out session. Muttra magar så störande som ber om en paus för att använda badrummet. Planera i förväg och ta hand om dessa saker innan du får mysiga på soffan.
  4. Se till att du är både på humör. Du kommer både att bli besviken om du inte är lika intresserade av att göra ut. Din partner kanske bara vill titta på filmen. Börjar med handen och gosa låter dig veta om du är både i mood.This är kanske det bästa av hångla tips så känslorna inte får ont.
  5. Börja långsamt. Börjar med handen igen är ett bra sätt att börja långsamt. Från röra flytta till mjuka, långsamma kyssar.
  6. Variera kyssar och mer kyssar tips. Upprättar kräver variation i dina kyssar. Börja med en stängd mun kyss, sedan ändra det upp med öppen mun och tunga kyssar. Experimentera med olika munpositioner och hastigheter.
  7. Följ din partners respons. Upprättar är en två-parts verksamhet. Inte överbelasta din partner genom att ta ansvar och kör bildspelet. Låt din partner reagera och leda en del av tiden. Ta reda på vad ni båda gillar.
  8. Njut av känslor. Spendera inte all din tid att tänka på dina drag. Var uppmärksam på vad du känner och låt din kropp reagerar. Upprättar är tänkt att vara en rolig aktivitet som du kan dela med din partner.

Det är normalt att vara nervös när du gör upp för första gången. Ta din tid och vara säker på att både du och din partner är redo. Vi hoppas att dessa upprättar tips kommer att låta dig själv känna och njuta av upplevelsen.