E2y

Sök akvariedekorationer

Akvariedekorationer tjänar ett praktiskt ändamål samt lägga till färg till en fisk hem. De ger skydd och lindra stress och tristess för dina gälar vänner. Det finns ett brett utbud att välja mellan när hitta dekorationer och några viktiga saker att komma ihåg.

Välj ett tema. Några av de mer populära teman: Grekiska (kolumner), Asien (helgedomar och pagoder), "Ocean-botten" (sjunkna fartyg och skattkistor), och komisk ("Inget fiske" tecken, osv). Det finns mycket få gränser för alternativ akvarium dekoration, så länge du väljer en säker produkt. Resin och keramiska ornament är säkra för akvarier, se till att det inte finns några skarpa kanter och undvika tråd eller metalldelar (pga rost). Alla djuraffärer bära några olika dekorationer, många av de större butikerna, liksom PetCo, kommer att bära ett större urval på sina webbplatser som du kan beställa. Du kan hitta säkra ornament i lågprisbutiker och hantverksbutiker samt. Hantverk butiker har också en mängd rent vatten klippor och stenar glas, om du vill liva upp akvariet grus i tanken. Det finns flera sällskapsdjur tillbehör butiker på nätet, till exempel aquariumguys och fisk , som har ett stort sortiment av allmänna och specialitet dekorationer.

Silke eller plast växter gör en utmärkt naturlig bakgrund och ger gott om skydd för ett akvarium, oavsett temat du väljer, är det oftast en bra idé att ta med en fabrik i ditt akvarium dekorationer. Falska växter kan lätt hittas i hantverk och lågprisbutiker, men kommer en djuraffär eller online tillbehör sällskapsdjur leverantör bära falska växter som redan vägt och fria från utsatta tråd. Om du vill ha något mer organiskt hittar drivved och korall kit på specialiserade webbplatser som aquariumguys och thatpetplace .

Tänk perspektiv i åtanke samt

Tänk perspektivet också. Fisken måste ha tillräckligt med utrymme för att simma fritt. Om du har en skål eller liten tank (1,5 - 3 gallon) du förmodligen inte kommer att behöva mer än en växt eller enda liten dekoration, såsom en pelare eller skattkista. Vara säker på om en prydnad har öppningar, som dina fiskar kan simma igenom dem utan att fastna.

Sök akvariedekorationer. Tänk perspektiv i åtanke samt.
Sök akvariedekorationer. Tänk perspektiv i åtanke samt.

Var noga med att plocka upp vatten balsam tillsammans med din akvariedekorationer, om du inte redan har det, alla djuraffärer som bär fisk bära balsam. Detta tar bort klor och andra hårda ämnen från kranvatten, och tillsammans med de rätta utsmyckningar, ser din fisk hälsa.