E2y

Skapa en eremitkräfta livsmiljö: leveranser, snäckor, akvarium och mat

Gör ett akvarium saltvatten för ditt eremitkräfta husdjur

Eremitkräftor, med sina färgglada skal och stora tång, kan vara ett intressant tillskott till en upptagen hushåll. Även om dessa djur inte kan anses husdjur lika lätt som en hund eller katt, de är definitivt roligare än ett akvarium fullt av fisk. Ta hand om dem är inte svårare än att ta hand om ett akvarium fullt av fisk heller. Förnödenheter som behövs för att ta hand om eremitkräftor är enkla. Skydd, mat, vatten och en ren, varm, fuktig miljö är alla dina husdjur behov. Med rätt utrustning och skötsel kommer eremitkräftor frodas under ganska lång tid.

För att ta hand om din eremitkräfta:

Skapa en eremitkräfta livsmiljö: leveranser, snäckor, akvarium och mat. Du behöver ett akvarium eller terrarium att eremitkräftor kan leva i.
Skapa en eremitkräfta livsmiljö: leveranser, snäckor, akvarium och mat. Du behöver ett akvarium eller terrarium att eremitkräftor kan leva i.
 1. Du behöver ett akvarium eller terrarium att eremitkräftor kan leva i. Glas akvarier eller terrarier fungerar bäst eftersom glaset kommer att hålla temperaturen stabil och glas är lätt att hålla ren. Det är också viktigt att akvariet har ett lock, eftersom fuktigheten inte kommer att förbli på en konstant procentsats annars.

  Den eremitkräfta livsmiljö (även känd som crabitat) kommer att behöva en luftfuktighet mätare och luftfuktigheten bör vara mellan 70 och 80% med en temperatur på 72 till 79 grader. Fuktigheten och temperaturen kan regleras med hjälp av en under-tank värmare och en luftpump ansluten till en luft-sten som ligger i ett vatten skålen.

  Akvariet måste ha ett substrat placeras i botten. Sand fungerar bäst eftersom det är lätt för krabbor att gräva i.

  Extra skal behövs alltid eftersom krabbor kommer växa ur en de befinner sig i. Tankar skall ha en cirkulär eller oval öppning åtminstone lika stor som krabbor "stora pincher. Det ska alltid vara 2 skal av varje storlek för eremitkräftor att välja mellan. Tvinga aldrig en krabba ur sitt skal. Innan de släpps ut i crabitat bör eventuella nya eremitkräfta skal kokas i krabba vatten, som helt enkelt är kranvatten som har de-klorerade eller de-klorerat saltvatten. Kokning dessa skal är viktiga eftersom de kan innehålla bakterier som kan döda krabbor, kokning dödar bakterier och andra bakterier.

 2. Mat och vatten måste tillhandahållas för de eremitkräftor. Rätterna som behövs för dessa kan vara så enkelt som stora skal eller lika utarbeta som vatten rätter som ansluter till en luftpump för att hålla luftfuktigheten procentuella korrekt. Det viktigaste att komma ihåg med vatten rätter är att de måste vara tillräckligt stor för den största eremitkräfta att komma in. Två rätter krävs, en för färskvatten och en för salt vatten.
  Gör ett akvarium saltvatten för ditt eremitkräfta husdjur. Mat och vatten måste tillhandahållas för de eremitkräftor.
  Gör ett akvarium saltvatten för ditt eremitkräfta husdjur. Mat och vatten måste tillhandahållas för de eremitkräftor.

  Färskvatten måste de-klorerat. Kranvatten kan användas om det är de-klorerat vatten balsam finns i akvariet utbudet sektionen. Buteljerat vatten kan också användas om det är naturligt källvatten.

  Eremitkräftor behöver också ett akvarium saltvatten, men använd inte bordssalt. Havssalt, som är säker för eremitkräftor, finns i akvariet utbudet avsnittet också. Saltvatten måste också de-klorerat före användning i crabitat.

  Både sötvatten och salt rätter vatten behöver naturlig tvättsvamp som placeras i dem för att de mindre eremitkräftor för att kunna komma in och ut ur dem utan att drunkna.

  Se till att du vet vad eremitkräftor äter. Utfodring eremitkräftor har blivit en universell diskussion om vad man ska mata dem. Enligt vissa eremitkräfta ägare bör kommersiella pellets inte matas eftersom de innehåller ingredienser som i slutändan kommer att döda eremitkräftor. Dessa ägare insisterar på att använda naturliga livsmedel, såsom kött som är råa eller kokta med några kryddor. Om eremitkräfta ägare beslutar att mata sina eremitkräftor naturliga livsmedel är det viktigt att hålla en balanserad måltid genom att erbjuda kött, frukt och grönsaker.

 3. Andra förnödenheter som behövs i crabitat är strukturer som krabbor kan använda som skydd. Eremitkräftor är nattdjur, så de kommer att behöva ett område att fly från den dagliga verksamheten som omger dem. Det finns många typer av skyddsrum finns, från kokos hyddor till ihåliga stockar. En resa till akvariet delen av lokala djuraffären kan ofta ge precis vad eremitkräfta behöver. Även på djuraffären, leta efter andra tillbehör för crabitat såsom klättring leksaker. Cholla trä, kork bark och stora bitar av korall är bra för en crabitat eftersom eremitkräftor inte bara ta tag i dessa och klättra, men även mellanmål på dem. Drivved, flätade korgar och nät krabba fungerar också bra i crabitat.
 4. Vård av eremitkräftor omfattar mer än bara ställa in crabitat. Ägaren måste kontrollera temperatur och fuktighet dagligen, samt ta bort mat kvar från kvällen innan. Ägaren bör också vara medveten om eremitkräftor som gräver i sanden och begraver sig. Om dessa krabbor inte kommer tillbaka upp och äta varje dag, de är troligen ömsat och måste flyttas till en isolering tank. En isolering tank är vanligtvis en 10-liters akvarium som innehåller sand, vatten och eremitkräfta mat. Någon typ av skydd bör också ingå. Isolering tankar kräver inte lika mycket uppmärksamhet som den viktigaste crabitat, eftersom krabbor inte är aktiva när de ömsat och är endast i tanken under molt. Efteråt de placeras tillbaka i de viktigaste crabitat.
 5. Varje vecka kommer det eremitkräfta ägare behöva byta både sötvatten och saltvatten, svampar swap, och rengör den gamla svampen genom att skölja den med färsk krabba vatten och tillåter torkning, och sedan mikrovågsugnen i två minuter. Den crabitat måste också vara plats rengöras för alla eremit krabba avföring.
 6. Slutligen, den crabitat bör rengöras noggrant, var sjätte månad sanden ska rengöras eller bytas, leksaker måste tvättas och varje trä som används ska microwaved i ca två minuter.

Med dessa fakta, vet du nu hur man tar hand om ditt husdjur. Med rätt crabitat installation och korrekt vård, kommer en eremitkräfta ägare har möjlighet att njuta av sina critters.