E2y

Så ställer duva fällor

Har du problem med duvor? Eller är du bara en grabb på hjärtat och vill fånga dem?

Här är en kort artikel om att göra duva fällor

Så ställer duva fällor. Nu knyter snöret (ca 20 fot) med en pinne runt 10-12 inches.
Så ställer duva fällor. Nu knyter snöret (ca 20 fot) med en pinne runt 10-12 inches.

Här är en kort artikel om att göra duva fällor. Det är enkelt och mycket tillgängliga inom hushållet. Så om du är intresserad av att sätta fällor eller om du har problem med duvor, kan följande artikel vara värt mödan.

Observera att denna fälla är endast effektivt i en öppen plats som ett garage eller en byggnad. Även om det inte rekommenderas för amatörer att fånga och sätta upp fällor för fåglar, är denna fälla förenklas och är speciellt lämpad för dem.

Se till att du matar duvor på samma ställe och att du är nära för ett par dagar så att fågeln blir bekant med dig. Nu här är några steg på hur du kan ställa duva fällor:

Här är en kort artikel om att göra duva fällor. Nu för att fånga ögonblicket.
Här är en kort artikel om att göra duva fällor. Nu för att fånga ögonblicket.
  • Till att börja med behöver du en kartong, en pinne och ett snöre. Längden på kartongen bör vara 18 inches, 10 inches i höjd och 12 cm bred. Placera en vikt på ena änden av lådan, är en 2x3 eller en 2x4 mycket tillrådligt. Vikten ska vara parallell med änden av lådan. Se till att du skapar en öppning på toppen av lådan (ca 6x6 inches eller 7x7 tum). Du kommer att använda detta som en lucka för att få fågeln senare efter att fånga.
  • Nu knyter snöret (ca 20 fot) med en pinne runt 10-12 inches. Placera lådan lutande, på toppen av staven. Vikten bör vara direkt ovanför pinnen så att senare när du drar i pinnen, bör vikten underlätta nedgången av kartong.
  • Nu för att fånga ögonblicket, satte betet precis under fällan. Grundtanken är att fågeln äter betet medan du noga observera. Och när fågeln är i fällan, kommer du drar i snöret från 20 meters avstånd. Käppen får dras bort medan lådan faller över fågeln, fånga den. Och då kommer du att nå in i luckan du klipper tidigare och voila! Du har fångat fågeln.

Fällan ovan är bara ett förslag

Fällan ovan är bara ett förslag. Den garanterar inte en 100% framgång. Det gäller bara en enda fågel. Det finns olika fällor som finns på marknaden för olika fåglar och deras nummer. Du kan köpa färdiga fällor för att fånga många fåglar samtidigt. Duvor äter mestadels allt de kan, särskilt majs och bröd. De växer i okontrollerade nummer nuförtiden, och så behovet av fällor ökar. De spillning kan orsaka skada.

Pigeon spillning kan urholka din färg och betong

Pigeon spillning kan urholka din färg och betong, skadar de flesta byggnader på landsbygden. De är nu vana vid att folk matar dem, vilket har lett till deras befolkningsökning. De är förtjusta i utfodring i stadsparker och hustak. Fällorna ska placeras på en plan yta. Det kan vara marken eller hustaken där de bor. För en mer framgångsrik fälla, ska skugga och vatten finnas tillgängligt. Shade är avgörande för fällor, eftersom duvor behöver skydd från värmen. Kom ihåg, bör du mata dem på samma plats varje dag för att göra dem vana vid att äta i området. Kom ihåg att göra betet synligt. Bete som inte lätt kan ses är inte bra bete.