E2y

Så sluta bråka

Spenderar du och din flickvän mer tid att slåss än du pratar? Undviker du att gå hem så att du inte behöver uppkok samma gamla argument? Om så är fallet, det finns sätt att du kan reparera din relation och sluta kämpa. Följ dessa steg för att få tillbaka på rätt spår med din tjej.

Så sluta bråka. Väg dina alternativ.
Så sluta bråka. Väg dina alternativ.
  1. Väg dina alternativ. Innan du börjar något argument, stannar i tre sekunder för att överväga dina alternativ. Fråga dig själv - Behöver jag vara rätt? Vad är det jag kämpar för? Är denna kamp värt att bryta upp över? Bara genom att pausa och ställa dessa frågor, kanske du märker ångan faller ur ditt humör och ditt behov av att argumentera.
  2. Var ärlig om dina behov. Sluta förväntar din partner att vara en tankeläsare. Du kan inte antyda dig igenom en relation. Istället vara uppriktiga om vad du vill ha och behöver från relationen. Hon är precis lika sannolikt att bli förvirrad du har varit. Om du behöver tid med killarna eller vill titta på spelet, berätta för henne. Gör henne inte känna skuld för att inte veta att du behöver tid och utrymme.
  3. Kom ihåg varför du älskar henne. Om du har kämpat med din tjej och det måste sluta, börja tänka på det positiva. Ta ett andetag och påminna dig själv vad du älskar henne. Om hennes starka rygg och oberoende natur är vad lockade dig till henne i första hand, sluta hålla den mot henne nu. Istället påminna dig själv om varför du vill bo med henne.
  4. Sluta argumentera över skulden. Ibland allt du argumentera om är vem som bär skulden för argumentet. Om detta är fallet för dig, är det dags för dig att inse att ni båda är att skylla. Sluta argumentera över något så dumt.
  5. Överens om att förlåta. Du behöver inte glömma det förflutna, men om du inte är villig att förlåta och gå vidare, du kommer alltid att kämpa. Om du har valt att hålla ihop efter ett gräl eller missgärning, sedan överens om att lägga det bakom dig och förlåta.
  6. Sätta gränser för dina argument. När lära sig att sluta kämpa, har du fortfarande några slagsmål. Du och din flickvän kommer att behöva träna för att hitta sätt att vara oense utan att slåss med varandra. Börja med att sätta en tidsgräns för varje diskussion du tror kommer att orsaka arga känslor. Håll till gränsen. När din tid är ute, gå bort från argument så att du kan varje svalka sig och komma tillbaka till ämnet senare när ni båda är lugna.
  7. Börja spendera tid tillsammans i fred. När du har satt stopp för striderna, måste du återansluta. Hitta fred i er relation igen genom att spendera lite rolig tid tillsammans utan att slåss.

Relationer kan överleva slåss

Relationer kan överleva slåss. Om du märker att striderna är allt du verkar göra, kan det vara dags att få det under kontroll. Följ dessa steg för att sluta slåss med kvinnan i ditt liv.