E2y

Så här hittar du ett husdjur apa uppfödare

Man kan säga att ha en apa för ett husdjur dessa dagar är på något sätt mycket medeltida och att det är bara för dem med kungligt blod. Detta antagande kan bero på det faktum att apor är inte domesticerade djur, och att ta hand om en kräver en hög grad av omsorg och uppmärksamhet - engagemang som de som bor lyxigt i palats och riken absolut kan ge sina husdjur. Numera kan vem som helst ha en apa för ett husdjur så länge nödvändiga papper har säkrats ordentligt och om du har hittat den rasen du gillar.

Eftersom föreskrifter om apaavel och ägande skiljer sig från stat till stat, bör din första ansträngningar inriktas på att få gott om information om sådana lagar. Du behöver inte oroa dig för mycket eftersom sådan information kan lätt samlas in från din egen stat webbplats. Du kan bli förvånad över att ta reda på hur bra sådan information är när man väljer rasen och hur du tar hand om ditt nya husdjur. Dessutom, är det sista du vill spendera din tid med ditt husdjur apa bakom galler, eller hur?

Så här hittar du ett husdjur apa uppfödare. Online är din bästa insats för att hitta de bästa apa uppfödare.
Så här hittar du ett husdjur apa uppfödare. Online är din bästa insats för att hitta de bästa apa uppfödare.

Soliciting tips från apa uppfödare, ägare och veterinärer är alltid ett säkert sätt att få bra information om att äga ett husdjur apa. Du kan också be veterinärer för att hjälpa dig att hitta apa uppfödare genom remisser eller inlägg annons i veterinärkliniker.

Apaavel är en sällsynt-se i både lokala och nationella annonser så det kräver extra tålamod från din sida om du menar allvar med att hitta en bra uppfödare. Du måste också vara beredd att köra ut ur staden i fall den närmaste apan uppfödare är i nästa stad eller stat. Men inte genast rusa in och kör mot den adress du hittade. Ring anläggningen först och ställa relevanta frågor om deras exakta läge och närliggande landmärken. Ta den här gången för att fråga om deras anläggningens medel och åtgärder för att hålla aporna säker och ren.

Online är din bästa insats för att hitta de bästa apa uppfödare

Online är din bästa insats för att hitta de bästa apa uppfödare. Monkey ägare är mycket lyckligt lottade dessa dagar att hitta användbara webbplatser har blivit bara ett klick bort. En bra webbplats är Gotpetsonline.com . Webbplatsen är värd en aveny för sällskapsdjur köpare och säljare om den inhemska eller den exotiska slag. Du kan också hitta sina husdjur forum mycket användbar för att ansluta med andra apa aficionados. En annan webbplats som kan hjälpa dig är apor-för-sale.com . Denna webbplats skryta med sin Ultimate Monkey Finders Guide som finns tillgängliga för nedladdning på plats. Denna guide innehåller den mest uppdaterade listan över apa ägare, uppfödare och säljare över hela landet plus användbara artiklar om hur du sköter ditt husdjur apa (dvs. kost och näring, caging din apa, potträning och även en guide för att träna det med snygga tricks) . Glöm inte att kolla webbplatsens uppslagsverk av olika raser av apor komplett med bilder som finns på webbplatsen.

Så här hittar du ett husdjur apa uppfödare.
Så här hittar du ett husdjur apa uppfödare.

Shopping för sällskapsdjur apor är också lättare med webbplatsen Primatestore.com . Denna användarvänliga webbplatsen innehåller viktig information om domesticering apor samt inlägg annons för pengar till salu. Det är bra om platsen är att du inte behöver gissa hur mycket aporna är priserna redan visats längs säljarens kontaktuppgifter.

Att ha ett husdjur apa är verkligen en givande upplevelse och det kommer väldigt mycket att vara så länge du foder själv all rätt information om hur man tar hand om dessa gång-övervägda vilda djur.