E2y

Så föreslår

Poppar frågan till flickan av dina drömmar kan vara den mest monumentala händelsen i en mans liv. För att göra det på rätt sätt måste du planera i förväg så att du kan göra den speciell för både dig och kvinnan du älskar. Följ dessa steg så att du kan föreslå med stil.

Så föreslår. Prova den traditionella.
Så föreslår. Prova den traditionella.
  1. Planera i förväg. Den spontana förslag kan tyckas romantiskt, men det är vanligtvis inte en historia du vill berätta för dina barn. Om du känner lust att pop frågan efter en stund av passion, kanske du vill tänka två gånger. Din tjej kanske uppskattar det mer om du sätter tanke på ditt förslag så gör en plan.
  2. Känn din tjej. Ta dig tid att tänka på din kvinna och vad som skulle vädja till henne innan ni föreslår. Är hon typen att njuta av den traditionella? Eller är hon mer bohemiskt? Att känna din tjej kommer att hjälpa dig att planera bästa förslaget för henne. Uppmärksamma hennes tips och samtal om hennes vänner. Ofta en kvinna har en eller flera flickvänner som vet hennes förslag drömmen så lyssna när kvinnor pratar med varandra för tips om vad hon vill.
  3. Prova den traditionella. För den traditionella och romantiska kvinnan, har du några klassiska steg att följa. Ställ en romantisk scen med blommor, levande ljus och hennes favorit smidig musik. Ta henne någonstans romantiskt som en romantisk restaurang, en mysig picknick eller segel längs närmaste vattenvägar. Det finns massor av romantiska och traditionella sätt att få ner på ett knä.
  4. Skräddarsy ditt förslag. Ju mer personlig förslaget, desto mer romantiskt kan det vara. Välj picknick för din avslappnad tjej som älskar utomhus och segel för vatten-älskande kvinna. Om du behöver en fri pigg idé för din speciella flicka, överväga att föreslå på toppen av ett berg klättra eller barfota på stranden i solnedgången. Gör förslaget passar flickan.
  5. Ställ scenen. Oavsett vilken plats du väljer, vill du att ange scenen för romantik. Plocka blommor för picknick och föra lämplig mat och vin. Eller välj en restaurang med den skuggade moodiness för romantik.
  6. Berätta för henne hur du känner. När kommissionen föreslår äktenskap inte fastna i planen och glömma den viktigaste delen. När ber om hennes hand, måste du låta henne veta hur du känner. Säg att du älskar henne, avgudar henne och respekterar henne. Innan väntade henne att svara med sina egna känslor av kärlek, erbjuda din.
  7. Ställ frågan. Om du är nervös om att föreslå, låt inte nerver och spänningar hjälper dig botch ditt förslag. Kom ihåg att fråga inte anta eller beställa henne att gifta sig med dig. Fråga. Flickan vill chansen att le sött i din riktning och säga "ja".

Föreslå äktenskap kan vara en skrämmande förslag, men om du har en plan och kärlek, kommer du att göra fint. Gör kvinnan i fokus för din plan och föreslå på ett sätt som passar hennes stil. Du kommer både vara nöjd med resultatet.