E2y

Så för att hålla tvättbjörnar ur en soptunna

Är tvättbjörnar gräva kontinuerligt genom din papperskorg på natten

Är tvättbjörnar gräva kontinuerligt genom din soptunna på natten? Tvättbjörnar är mycket smart och smygande. De kan lätt bryta sig in i din papperskorg om du lämnar den utanför oskyddad. Att hålla tvättbjörnar ur en soptunna, måste du vidta åtgärder för att göra det svårare för dem att öppna burken eller komma in i dina sopor. Lyckligtvis finns det några knep för att göra din papperskorg mindre inbjudande för tvättbjörnar. Här är hur man håller tvättbjörnar ur en soptunna:

Så för att hålla tvättbjörnar ur en soptunna. Köpa rätt soptunnor.
Så för att hålla tvättbjörnar ur en soptunna. Köpa rätt soptunnor.
  1. Köpa rätt soptunnor. Om du har haft tvättbjörn bekymmer, investera i en soptunna med ett tättslutande lock. Även om tvättbjörnar knock kan över, bör de inte kunna få av locket. Hitta en med en skruv-på locket, om möjligt, dessa är svårt för en tvättbjörn att manipulera.
  2. Fäst locket till burken. Ytterligare minska sannolikheten att tvättbjörnar kommer att kunna komma in i din papperskorgen med ett bungee rep. Loop den genom handtaget på burken och handtaget på locket, säkra den på motsatta sidan så att locket inte kan öppnas utan att ta bort sladden. En annan metod är att placera en mycket tungt föremål, som en stor tegel, på toppen av burken så att den inte kan skjutas över av tvättbjörn.
  3. Dubbelklicka wrap dina sopor. Vissa typer av skräp, speciellt matavfall, är mer attraktiva för tvättbjörnar. Dubbel-bag dessa säckar med skräp innan du placerar dem i burken så att tvättbjörnar inte kommer att kunna lukta vad som finns inuti. Placering malpåse i papperskorgen kan också maskera dessa lukter.
  4. Installera belysning eller strössel. Rörelsedetektor lampor eller sprinkler kan hålla tvättbjörnar från att komma in i soptunnan området.
  5. Damm burkarna med babypuder. För att hålla tvättbjörn ur en papperskorg strö locket med baby pulver. Tvättbjörnar hatar att komma damm eller pulver på sina tassar.
  6. Konfrontera inte tvättbjörnar. Även tvättbjörnar kan se söt, kan de vara förvånansvärt ond. Försök inte att fånga eller konfrontera en vild tvättbjörn. Om tvättbjörn problemet kvarstår, kontakta din lokala Animal Control snarare än att försöka ta itu med tvättbjörnar själv.
  7. Vänta med att sätta dina soptunnor ut för upphämtning. Om möjligt, lägg din soptunna utanför för plocka upp på morgonen, snarare än natten innan. Förvara burken, och de säckar med skräp du samlar under veckan, i ditt garage eller skjul. Du kan också bygga ett avgränsat område i din trädgård för att hålla dina soptunnor där tvättbjörnar inte kan komma åt dem.

Dessa tips för att hålla dina sopor i kan bör sluta flesta tvättbjörnar, även de slugaste sådana. Tvättbjörnar kan lära sig att övervinna hinder som dessa, så du kanske vill ändra strategier varannan månad.