E2y

Så för att hålla fåglarna borta från ditt hem

Fåglar är alltid vackra att titta på

Fåglar är alltid vackra att titta på. De är sådana fantastiska och graciösa varelser, vilket gör fågelskådning en väl älskad och populär hobby för många människor. Många konstverk har även fåglar, stationära eller under flygning, eftersom deras särskilda teman. I en värld av fotografering, har en hel del av de snyggaste skott tagits av dessa magnifika varelser och alla deras olika arter. Vissa husägare kan även välkomna dem in i deras egenskaper inte bara för att de kan vara en bra form av underhållning och även hjälpa till att hålla andra oönskade skadedjur borta. Söt som de kan vara fast, de är inte alltid välkomna i alla hem, eftersom de kan vara ganska irriterande och orsakar en hel del problem. De kunde göra bon i takfoten på ett hus och lämnar fula vita spillning på fönsterbrädor hustak. Om du är en av de människor som vill gå fågelskådning på avstånd istället, här är hur du kan njuta av dem från ett avstånd och bort från din bostad:

Så för att hålla fåglarna borta från ditt hem. Ett sätt du kan prova att hålla fåglarna borta från olika områden i ditt hem är genom att tillämpa vissa repellerande geler på de platser som de är mest sannolikt att hönshus.
Så för att hålla fåglarna borta från ditt hem. Ett sätt du kan prova att hålla fåglarna borta från olika områden i ditt hem är genom att tillämpa vissa repellerande geler på de platser som de är mest sannolikt att hönshus.
  • Ett sätt du kan prova att hålla fåglarna borta från olika områden i ditt hem är genom att tillämpa vissa repellerande geler på de platser som de är mest sannolikt att hönshus. Dessa skulle omfatta hustak, skorstenen, ditt fönsterbrädor, och räcken. Du kan köpa dessa geler som kan komma i squeeze eller täta rör. Dessa geler är klibbiga och förbli så under en period av ca år.
  • Om detta visar sig vara ineffektiv, kan du ställa fågel spikes på dessa områden i stället. Dessa trådar som är tunna-mätas och kommer i rullar. Du behöver bara ansluta dem de platser där fåglarna njuta landa och vila. Detta kan hjälpa till att lösa din fågel problem.
  • Fågelskrämmor är mycket effektiva i shooing irriterande fåglar bort. Du kan ställa in en på toppen av ditt tak eller på platser nära fåglarnas boplatser. Plast ugglor är också mycket effektiva i att hålla fåglar ut ur din bostad. De är också lätta att flytta när som helst, och kan ställas in var du tror att fåglarna kommer att besöka.
  • Kontrollera på sonic produkter som tillverkas för detta ändamål. En annan väg att gå är att helt enkelt göra en massa oväsen när du märker fåglar hängande runt din bostad. Du kan göra detta genom att klappa händerna och göra shooing ljud för att skrämma bort dem. Skaka dina träd om du märker dem där. Detta kommer säkert att driva bort dem.
  • Tidningar virad runt inlägg där fåglar älskar att abborre är också ganska effektiva i att hålla dem borta. Helium fyllda ballonger svävar på höga platser och guppade upp och ner skapa rörelse som stör fåglarna och få dem att bosätta sig någon annanstans.

Genom att följa de metoder som nämns ovan, bör du vara framgångsrik i att göra dessa oönskade besökare byta platser. Det är mycket möjligt att när en metod inte fungerar och du går vidare för att prova en annan, kan de äntligen få meddelandet och hålla sig borta från din egendom, förhoppningsvis permanent.