E2y

Så för att hålla ekorrar ur en trädgård

Jag hade turen i år att inte ha några ekorrar eller buggar invadera min trädgård. Jag lyckades göra det utan att använda kemikalier, enbart med hjälp av de ingredienser som finns i mitt hem. Om du undrar hur jag höll ekorrarna borta, kommer jag att dela med dig de råd min farfar vidare till mig.

Oavsett hur stor eller liten din trädgård är

Oavsett hur stor eller liten din trädgård är, måste du ha staket runt omkretsen. På de lokala centra hem förbättring, det finns några olika typer av stängsel för trädgårdar tillgängliga för konsumenterna. Beroende på hur mycket du vill betala för fäktning, kommer detta att bestämma vilken typ av stängsel du köper. Den hönsnät stängsel är populärt med många trädgårdsmästare, medan andra föredrar att använda MAT fjäderfä nettning. MAT fjäderfä nät är en galvaniserad hex maskor som är belagd i vinyl, som ger en långvarig, tålig och flexibel stängsel. Kostnaden för MAT fjäderfä nät är betydligt billigare än hönsnät, och lättare att arbeta med. Du kommer också att behöva köpa stolpar, eller träpinnar vara stödfästena för stängsel.

Så för att hålla ekorrar ur en trädgård. Oavsett hur stor eller liten din trädgård är.
Så för att hålla ekorrar ur en trädgård. Oavsett hur stor eller liten din trädgård är.

Det första du ska göra när du har planterat och satsat dina grönsaker är att lägga ut ditt staket stolpar eller träpinnar ungefär var 2 meter runt omkretsen av din trädgård. Börjar i hörnet av din trädgård, packa upp stängsel och väver staket stolpe eller träpinne genom netting, och hamra stolpen i marken, upprepa med alla poler runt omkretsen av din trädgård. När du har nått den första polen du började med, klippa nät lämnar ungefär 2 inches extra på slutet, fast detta till den första polen med band.

Nästa strategi i att hålla ekorrar ur din trädgård är att plantera ringblommor. Kanske du hört detta fungerar för att hålla kaniner ute, men jag hittade det här fungerar bra för ekorrar också. Om du har en liten trädgård på 10 meter med 10 meter, bör en halv platta av ringblommor fungerar bra, eftersom de inte sprids ut när de växer. Du kommer att vilja plantera ringblommor jämnt fördelade isär runt områden utanför ditt stängsel.

Ett annat bra sätt att hålla ekorrar ur din trädgård är att sätta aluminiumfolie paj kastruller att använda. Att placera kastruller i din trädgård, behöver du ett par stolpar skurna i 3 fot sektioner. På din lokala hem förbättring center, kan du köpa bambu stolpar som används i trädgårdar, och att sätta krukväxter relativt billigt, kommer dessa att fungera bra för kastruller. Med hjälp av en spik, slå ett hål in i pie pan, infoga en sträng i hålet och knyt en stor knut i änden. Därefter skär strängen ca 6 inches, och fäst den bambu pol som ligger på marken. Storleken på din trädgård kommer att avgöra hur många du kommer att vilja använda, men generellt 2 fungerar bra för en 10 fot från 10 fot trädgård.

Så för att hålla ekorrar ur en trädgård.
Så för att hålla ekorrar ur en trädgård.

De sista två råd som min farfar berättade för mig att använda är sällskapsdjur hår och malmedel. Om du har en hund, eller känner någon som har en hund, be dem att spara håret efter att de borstade sina husdjur. Placering av hundhår runt omkretsen av din trädgård är en stor ekorre avskräckande, eftersom de flesta ekorrar fruktar hundar. Håret borstas en gång fortfarande innehar doften av djuret, och därmed kommer att avskräcka ekorren från att komma in din trädgård, fruktar en hund är i närheten. Malmedel, som ni vet, har en stark lukt som fungerar bra när avskräcka något djur. Placeringen av malmedel är slumpmässigt runt utsidan av stängslet. Alla dessa tips som min farfar delade med mig, hjälpte till att hålla alla djur ur min trädgård, lämnar mig en riklig skörd.