E2y

Konsten att njuta av bakgård camping med barnen

Ran av aktivitet idéer för dina barn

Ran av aktivitet idéer för dina barn? Försök bakgård camping. Vad är bra om bakgård camping är att du är bara några steg från din campingplats, rädda dig från en enorm huvudvärk på grund av transporter och beredningar läger. Det är också mycket säkrare för barnen att slå läger i en mer bekant plats. Men för att fullt ut njuta av bakgård camping, måste några enkla förberedelser införas. Här är vad du bör göra.

  • Få ett tält. Bäst att ha en vuxen-storlek tält, eftersom detta ger dig mer utrymme att sova tillsammans. Låt barnen att ställa upp tältet. Och om möjligt, låt dem bestämma var att ställa upp. När det är redan upp, ordna sovsäcken i tältet. Har några filtar och kuddar, alltför. Om du planerar att se stjärnorna eller har berättandet utanför tältet, se till att lägga filtar på marken.
  • Ha lite mat. Livsmedel gör camping desto mer spännande. Förbered korv, korv, marshmallows, S'mores, gelé, och andra typer av camping mat. Du behöver inte nödvändigtvis att steka i din bakgård, men om du vill få en känsla av en campingplats, överväga att ta ut grillen. Använd den för att rosta korv och marshmallows. Detta är dock inte särskilt perfekt om du har mycket små barn. Gör detta om bara och när dina barn är gamla nog att vara runt en grill.
  • Packa det nödvändigaste. Du måste ha en ficklampa för varje husbil och lyktor att lysa bakgården. Och se till att du har en förbandslåda närheten. Packa extra kläder, våtservetter, vävnader och handdukar, alltför.
  • Spraya insektsmedel. Det är viktigt att du och dina barn är säkra från myggbett, så se till att innan du går ut till campingplatsen, har du sprutade myggmedel. Detta kommer att skydda er alla från möjliga sjukdomar.
  • Gör en improviserad lägereld. En improviserad lägereld är användbart om du inte kan göra en riktig lägereld i din bakgård. Du kan improvisera genom att samla stenar och kvistar och arrangera dem i en cirkel. Sedan satte skrynkliga röda och orange papper inuti cirkeln för att göra en "flamma". Du kan också lägga ficklampor under högen av färgade papper, så det blir lite ljus som kommer ut ur "lägerelden."
  • Dela historier. Ta denna bakgård camping som en möjlighet att prata och dela historier med dina barn. Berätta om dina egna camping erfarenheter som barn eller någon berättelse som du tror kommer att intressera dem. Ge dem också en möjlighet att dela sina egna berättelser. Se till att alla barn får chansen att prata.
  • Sjung rim och kiddie sånger. Bly barnen i en allsång längs spel. Bäst om ni alla kan dansa när hon sjöng. Sedan, be barnen att leda Allsång spel en efter en. När ni alla är trötta från spelet, be barnen att sitta eller ligga på rygg för att titta på stjärnorna, molnen, och skönheten i trädgården på natten.

Efter campingen

Konsten att njuta av bakgård camping med barnen. Packa det nödvändigaste.
Konsten att njuta av bakgård camping med barnen. Packa det nödvändigaste.

Efter camping, be barnen att hjälpa dig att rensa campingplatsen. Se till att delegera uppgifter. Om de deltar i saneringsarbetet, berätta för dem att en annan bakgård camping är troligt att det händer igen.