E2y

Hur som värd för en möhippa öppet hus

I det förflutna

Förr i tiden var möhippor gjort när den följer ett strikt schema och program. Detta betyder att gästerna ska komma fram till en viss tidpunkt och bör följa ett visst program. Idag, däremot, har du också möjlighet att vara värd en öppen dusch hus brud. Med ett öppet hus möhippan, kan du dina gäster att komma in i firandet som helst de vill. Detta är perfekt om du har massor av vänner som har upptagna och hektiska scheman. Här är hur du kan vara värd för din egen.

  • Ställ in tid och tema. Först av allt måste du ställa in tid och datum för aktiviteten. Titta in i din kalender och försöka leta efter den dagen som är mest tillgänglig för alla. Om möjligt, schemalägga möhippa öppet hus under en helg. Att göra detta kommer att tillåta fler människor att komma, speciellt människor som vanligtvis har arbete på vardagar. Och även om möhippa anses öppet hus, och även om folk kan komma och gå, bör du ändå ställa en allmän tid. Till exempel kommer huset öppnar klockan nio klockan på morgonen och stänger klockan nio på kvällen. Bara för att brudkläder dusch är öppet hus betyder inte att folk ska titta förbi vid 5 på morgonen, eller sent på kvällen.
  • Skicka inbjudningar. Nästa, göra en lista över alla de människor som du planerar inbjudande. När du har listat dem alla, öppna datorn och sedan skapa inbjudningar själv. Du kan ladda ner förformaterade inbjudningar från Internet, eller så kan du också söka efter bilder från webbplatser och använda dessa för dina inbjudningar.
  • Gäst bok. Under själva dagen för möhippa öppet hus, inrätta en registrering bord framför huset. Placera en gästbok på bordet och tillåter alla att skriva. Så mycket som möjligt, ha någon sitta ner vid registreringen bordet, så att den personen också kan notera vilken typ av gåvor som gästerna förde in du kommer att använda gästbok senare som en referens för tackkort att du kommer skriva.
  • Music. Under möhippa öppet hus, måste du se till att det finns ambient musik spelar i bakgrunden. Innan möhippa själv, bör du redan har skapat spellistan och brände den till en cd. När du har CD, är allt du behöver för att göra pop CD i musikspelaren och ställ den på repeat.
  • Mat. Se till att du har mat och dryck under hela dagen. Vanligtvis, allt du behöver är några plockmat, speciellt om du inte planerar att sätta en formell lunch eller en formell middag. Men se till att du har tillräckligt med plockmat att pågå hela dagen, och att det finns tillräckligt med variation för att hålla gästerna nöjda.
  • Gift öppning. En av de mest spännande delarna av brudkläder dusch är en gåva öppning. Eftersom folk inte kommer alla vara närvarande under gåva att ge, schemalägga flera sessioner under hela dagen. Du kan öppna presenter två gånger på morgonen och två gånger på eftermiddagen, till exempel. Se alltid till att du öppnar de första gåvor först, så att gåva givare fortfarande sannolikt kommer att vara närvarande vid möhippan som du öppnar sina presenter.
Hur som värd för en möhippa öppet hus. Ställ in tid och tema.
Hur som värd för en möhippa öppet hus. Ställ in tid och tema.

Med dessa steg, bör du kunna framgångsrikt värd en öppen dusch hus brud.