E2y

Hur som värd för en mexikansk tema möhippa

Det finns många saker att tänka på när du är värd en möhippa. Du måste överväga rätt tid för alla att vara tillgänglig, den brud bröllop duschen tema, var värd en dusch, gästlistan, inbjudningarna, gynnar och maten som ska tjäna. En sak du kan göra är att bryta sig ut ur traditionen och göra möhippa en mexikansk-tema en. Detta är mest tillämplig när bröllopet kommer att hållas i sommar som Mexiko väcker långa soldagar.

  • Planera veckorna möhippagäster i förväg. Rådgör med alla berörda om vad tiden skulle vara perfekt. En mexikansk-tema brudkläder dusch är roligt att vara värd utomhus. En bakgård kommer att vara en bra plats att hålla det.
  • Gör en gästlista. Du måste besluta om hur många ska bjudas in till möhippan. Konsultera bruden och brudgummen för sina egna gäst listor. Om mödrarna i paret kommer att vara involverade i brudkläder dusch blir det bäst att rådfråga dem också. Trimma ner gästlistan när alla har gett sitt bidrag.
  • Designa en unik inbjudan möhippa med mexikanska mönster eller ikoner. En mexikansk sombrero är ett bra objekt att använda som inbjudan grafik. Du kan hitta dem i hantverk butiker eller du kan göra din egen genom att ladda ner ikoner och andra mexikanska inspirerade objekt såsom kaktusar, ödlor och geckoödlor. Du kan lägga till vissa mexikanska fraser och citat med anknytning till bröllop för att göra det mer unikt. Ge översättningar, men så att alla förstår vad de fraser och citat menar.
  • Forskning om mexikanska köket och välj mexikanska livsmedel som är lätta att tillreda. Tacos, burritos, quesadillas, frijoles bönor och kryddig kyckling vingar är enkla rätter som fyller. Glöm inte att tjäna massor av nachos och färsk salsa. Självklart ska du också ha tequila i din drinklista.
  • Dekorera lokalen i en fiesta som atmosfär. Lägg buntings i mexikanska färger - rött, grönt och vitt. En Chihuahua statyett kommer att göra en mycket bra mittpunkten. En mexikansk sombrero kommer också att vara en bra sak att lägga på bordet eller på en vägg. Samordna detta med dukar i rött, grönt och vitt. Grupp samman små lerkrukor och fylla dem med färgglada blommor. Köp eller låna krukor av olika kaktusar som du kan använda som bord centerpieces. Rengör lerkrukor och lämna dem som det eller linda in dem i mexikanska färger. Köp en piñata och fyll den med objekt roliga souvenir. Glöm inte att förbereda några skivor av mexikansk musik.
  • Planera några roliga sällskapsspel med mexikansk-inspirerade priser. Köp små flaskor tequila, tillräckligt för alla gäster och lägg ett klistermärke med parets namn, tillfälle och datum till flaskan för att fira händelsen.
Hur som värd för en mexikansk tema möhippa. Planera veckorna möhippagäster i förväg.
Hur som värd för en mexikansk tema möhippa. Planera veckorna möhippagäster i förväg.

Sök efter mexikansk-inspirerade objekt som kan användas för priser och minnessaker. Det finns flera webbplatser som du kan besöka för att hitta inspiration och mer information. En fiesta atmosfär, god mat och mycket roligt kan garantera att din mexikanska-tema brudkläder dusch blir en minnesvärd och framgångsrikt.