E2y

Hur som värd för en medelhavsinspirerade möhippa

Den Mediterranean frammanar ett landskap av azurblå hav

Den Mediterranean frammanar ett landskap av blått hav, solblekta stenmurar och korall tak. Det finns flera länder som omger Medelhavet och alla har sina unika färger och kultur. För en brud som älskar att resa och har en lust för äventyr värd en Medelhavet-tema brudkläder dusch är en passande gåva. Du kan få en hel del inspiration genom att besöka webbplatserna för varje land. Vissa av dessa länder är Turkiet, Grekland, Malta, Italien, Frankrike, Monaco och Montenegro. Kolla in tipsen nedan om hur du kan vara värd en Medelhavet-tema möhippa.

  • Välj de länder som du vill använda för dina färgscheman och inspiration för möhippa. Bekanta dig med de länder som som gjorde dem mycket välkänd. Frankrike är känd för underbara viner. Italien har sin olivolja. Monaco är känt för sina kasinon, eftersom det är en lekplats för de rika och berömda. Grekland har sin medelhavsmat som har varit en stor hit utanför Grekland.
  • När du har slutfört din plan gästlistan designen för dusch inbjudan. Du kan ladda ner och skriva ut flaggor från de länder som du har valt eller använd flaggorna i alla de länder som utgör Medelhavets gruppen. Leta efter lämpliga formuleringar och inkludera datum, tid och plats för möhippa. Uppmuntra gästerna att ta med gåvor som är medelhavsinspirerade. Maila inbjudningar veckor i förväg som gästerna kan ha svårt att leta efter medelhavsinspirerade gåvor.
  • Planera menyn med en blandning av livsmedel från de utvalda länderna. Anser serverar en grekisk sallad som är mycket fyllning. Inkludera pita bröd, kryddat nötkött och fläsk, sallad och dips såsom hummus och tzatziki. Glöm inte olivolja och balsamvinäger som dipp till crusty bröd. Omfatta flera typer av ost kommer från Medelhavsländerna samt oliver och knaprig franska bröd. Glöm inte dessert. Servera granatäpple juice och vin från Spanien, Frankrike och Grekland.
  • Dekorera plats i Medelhavet motiv. Lägg vanligt vitt draperier på väggarna och bind dem med guldfärgade rep. Skriv ut en stor karta över Medelhavsländerna och inkluderar flaggan för respektive land. Montera denna på tjock kartong eller tunn frigolit och monterade på en täckt skokartong. Använd detta som en central omges med stenar, vit sand, snäckor och blommor. Spela en mängd musik från olika länder. Leta efter en CD med spansk gitarrmusik, fransk klassisk musik, och grekisk musik. Om du har en budget för en danslärare, kommer dina gäster har en bra tid att lära sig att dansa tango och andra danser.
  • Budget för medelhavsinspirerade presenter till dina gäster. Franska badsalt och parfymerade tvålar, flaskor av spanska oliver eller choklad är mycket bra objekt att säga tack till alla dina gäster.

Kontrollera olika restauranger som specialiserar sig på medelhavsmat

Hur som värd för en medelhavsinspirerade möhippa. Välj de länder som du vill använda för dina färgscheman och inspiration för möhippa.
Hur som värd för en medelhavsinspirerade möhippa. Välj de länder som du vill använda för dina färgscheman och inspiration för möhippa.

Kontrollera olika restauranger som specialiserar sig på medelhavsmat. Se om de har egna hemsidor. Du kanske måste beställa din mat från dem om du inte har tid eller har svårt att hitta några av ingredienserna. Om du har en känsla för matlagning finns flera recept som du kan ladda ner från webben. Observera att människor i Medelhavsområdet älskar att dricka kallt vatten. Ta in i beräkningen när du planerar listan drycker.