E2y

Hur som värd för en argyle teman möhippa

Hosting en Argyle-tema Möhippa är en smashing idé speciellt om du gillar golf där Argyle mönster regel när det kommer till kläder och accessoarer att matcha järn klubben.

Här är hur man sätter ihop den perfekta parti som hyllar de sista och sista dagarna Bachelorette-huva med en liberal Argyle inflytande.

Hyr en golfbana

Hyr en golfbana. Beroende på hur mycket pengar du har, kan du hyra antingen klubbhuset på en spektakulär och tjusig golfbana eller en minigolfbana som tonåringar ofta för en runda av kvällen golf. Oavsett vilken väg du går, beroende på din budget, du absolut måste hålla din Argyle parti på en golfande plats.

Ring en limo service

Ring en limo service. Åh, vad absolut kul du och flickorna kommer att ha när du upplever drivs från klubbhuset och från en golfbana hål till en annan för att tee off! Prova detta och du vet att det kommer att bli oförglömlig!

Hur som värd för en argyle teman möhippa. Ring en limo service.
Hur som värd för en argyle teman möhippa. Ring en limo service.

Installera en wii som ett alternativ. Du kan ställa in en Wii golfspel på ditt vardagsrum om du inte vill hyra klubbhuset på golfbanan eller minigolfbana.

Förbered vad som behövs.

  • Karaoke maskin med en spellista från John Hughes filmer t.ex.. Ferris Bueller s Day Off, Some Kind of Wonderful osv - alla 80's-inspirerade filmer där Argyle kläder var förhärskande.
  • Platt-TV
  • DVD-skivor av 80s-inspirerade filmer
  • Argyle-teman man koppar, tallrikar, bestick, dekorationer, tillbehör och party.
  • Mat och drycker inklusive öl och vin
  • Öppen bar med Argyle flaggor
  • Kamera

Köpa inbjudningar

Köpa inbjudningar. Dina gäster ska kunna mäta från inbjudningar enbart att temat är Argyles galore så rätt utanför bat, plocka inbjudandesigner som ger temat bort. Sedan skriva ner den coolaste texten du kan trolla till att de alla visar upp i sin mest ondskefulla Argyle komma upp. Du kan också ange att även om temat är Argyle, kommer de inte att behöva komma bärande Argyle gåvor, för! Det är bara för mycket Argyle för en natt, tycker du inte?

Fylla på extra argyle kläder och accessoarer. Ifall några av dina gäster kommer upp en smula kort för Argyle kläder och accessoarer, kan du låna dem några av de lager du just har köpt så att ingen känner sig utanför i partiet. Några exempel skulle vara slipsar, mössor, halsdukar, näsdukar, pins, västar, handskar, och naturligtvis, strumpor.

Tänk på roliga och stygg spel. Detta är en möhippa så håll inte på de stygga garbs och spel. Du kan be dina väninnor för att tänka på strippa namn och kallar varandra dessa namn under festen. Ett exempel är Pee-Pee Långstrump eller Vagina Beach bara för att ge dig en idé. Tänk på stygga spel, alltför! Eller så kan du spela spel från när du var barn som "snurra flaskan." Beslutet är ditt att göra.

Installera en wii som ett alternativ. Förbered vad som behövs.
Installera en wii som ett alternativ. Förbered vad som behövs.

Det finns en mängd andra idéer som du kan använda för att få denna Argyle del från marken, men för de andra idéer, skulle du behöva konsultera en part planerare eftersom det finns affärshemligheter som inte kan ges bort på en gång.