E2y

Hur platsen en bulimisk tonåring

Äta utsökt mat kan vara mycket hänge och tröstande

Äta utsökt mat kan vara mycket hänge och tröstande. Dock kan äta så mycket kommit till en punkt där du kräks alla de livsmedel du har ätit eftersom magen inte kan sträcka längre. Det är ofta vad bulimiker människor upplever. Bulimi är en psykologisk ätstörning som kännetecknas av hetsätning, som så småningom leder till rensning. Det kan vara stör och obekväma. Till skillnad från anorexi som är mycket utbrett, är bulimi sällsynt. Men när det slår, är individer ålder 16-25 vanligtvis drabbas särskilt tonåringar. Om du känner någon som lider av denna typ av problem så här för dig att ha en idé om vad man ska göra.

  • Kolla in hans / hennes ätande vana. Om du tror att tonåring har tecknet att bli Bulimic måste du först följa hans / hennes ätande vana. Att äta en stor mängd mat är ett tydligt tecken. Du kan kontrollera detta genom att titta för livsmedel omslag och behållare efter att han / hon gjort äta.
  • Observera hans / hennes ätande schema. I linje med den första, uppmärksamma tonåring tid att äta. Om han / hon äter en stor mängd mat för en viss måltid sedan knappt äter för nästa, då hon kanske lider bulimia.
  • Inspektera badrummet efter att han / hon hade ätit. Bulimiker tonåringar brukar kräkas efter måltid. Detta beror på den överdrivna mängden mat som kroppen inte kan bearbeta. Se upp för badrum eller andra platser som tonåring kan ha rensas.
  • Övervaka hans motionsvanor. Motion är ett bra sätt att hålla kroppen frisk. Däremot överdrift inte ge någon bra effekt. För andra bulimiker tonåringar, har att utöva blivit en besatthet. De utövar utan ett syfte, de vill bara ha något att göra.
  • Undersöka hans / hennes utseende. Bulimiker tonåringar är svåra att märka i vikt eftersom de ofta stanna med sin normala vikt. Ändå kan du upptäcka en genom att titta på hans / hennes tänder och händer. Bulimiker tonåringar lider av karies på grund av frekventa kräkningar. Bulimi är också observeras genom förhårdnader i hans / hennes händer. Dessutom är menstruation oegentligheter också en av de tecken på bulimi för teen girls.
  • Kallelse hans / hennes sociala beteende. En Bulimic tonåring är extremt känslig om ämnen som rör mat och kroppsvikt när han / hon behandlar andra människor. Han / hon, de flesta av de gånger, vägra att ta roller med mat. Han / hon också ofta talar om hans / hennes missnöje med hans / hennes kroppsvikt eller kroppsuppfattning. Bulimiker tonåringar tror ofta att de är för feta men när inte i verkligheten.

Det är svårt att upptäcka tonåringar som lider av bulimi

Hur platsen en bulimisk tonåring. Kolla in hans / hennes ätande vana.
Hur platsen en bulimisk tonåring. Kolla in hans / hennes ätande vana.

Det är svårt att upptäcka tonåringar som lider av bulimi. Dess tecken och symtom är ungefär samma med andra metoder en gemensam tonåring kan göra. Det bästa sättet att känna igen en Bulimic tonåring är att gräva ner djupare i hans / hennes handlingar, beteende och utseende. På detta sätt kan du urskilja enkelt en Bulimic tonåring från en normal tonåring. Det är viktigt att vara fullt medvetna om situationen tonåringen genomgår. Närmar honom / henne kommer verkligen att vara helfpful.