E2y

Hur man visar en miniatyr häst

Miniatyr hästar är speciellt uppfödda hästar

Miniatyr hästar är speciellt uppfödda hästar, oftast mäter 34-38 inches i höjd. De har komplexa personligheter, och är ganska kända för att interagera med människor. De är bra som husdjur, och hålls ofta som sällskapsdjur. Eftersom de är så speciell, många människor ta sina miniatyr hästar i utställningar. Dessa visar ofta kontantpriser och band att ge bort till hästen med bästa utseende och personlighet. Om du vill ange en miniatyr häst på en show, finns det några saker du behöver tänka på. Dessa enkla, men effektiva tips hjälper dig att visa en miniatyr häst effektivt.

Här är tips på hur man visar en miniatyr häst:

  1. Se till att din mini häst uppfyller de krav som ställs av showen. Mest miniatyr häst visar är strikt om specifika detaljer om hästarna. Du kanske måste överväga vikten och höjden på hästen. Kön, liksom rasen är också viktiga i miniatyr häst visar. Det skulle vara bäst att leta efter en show division som är rätt för din mini häst.
  2. Träna din häst väl. En show-worthy hästen måste vara väldigt frisk. Se till att ditt husdjur får rätt näring. Undvik underutfodring din häst. Å andra sidan kan övergödning honom vara lika illa. Träna din häst att lyda dina order. Se till att han lär sig att lyssna väl. Det vore bäst att ofta rida din häst så att du vet hur man styr honom.
  3. Groom din miniatyr hästen väl. Domare vid miniatyr häst visar vill se välvårdad hästar. Det vore bäst att trimma din hästs man och svans. Se till att inte lägga en massa produkt som du vill att det ska se naturligt. Vänta inte till sista minuten för att klippa din hästs hår. Dessutom skulle det vara bäst att låta en professionell snitt din mini häst hår om du inte har mycket erfarenhet. Hovarna på hästen bör också trimmas så han ser ren.
  4. Välj rätt tillbehör för showen. Du behöver två grundläggande tillbehör för showen: ett betsel och en huvudbonad. Sadeln är för dig att sitta på. Det lägger också en stor touch till utseendet på hästen. Samtidigt är huvudbonaden som hjälper dig att ta kontroll över hästen. Du bör också se till att du själv är rätt klädd. Konsultera showen krav bara för att vara säker.
  5. Några fiffiga knep kan hjälpa dig att vinna över domarna. Babypuder kan användas på hästar också! Om hästen är vit, lite babypuder gör hästens päls verkar renare och vitare. Samtidigt, för mörkare mini hästar, kommer babyolja hjälper utjämna pälsen och få det att verka glansigare och mörkare.
Hur man visar en miniatyr häst. Se till att din mini häst uppfyller de krav som ställs av showen.
Hur man visar en miniatyr häst. Se till att din mini häst uppfyller de krav som ställs av showen.

Det krävs mycket för att förbereda en show häst. Dessa enkla tips kan komma användbart om du planerar att visa din miniatyr häst.