E2y

Hur man vet när det är rätt tid att få engagerade

Engagemang är ett stort engagemang

Engagemang är ett stort åtagande. Det är bara ett steg bort från äktenskapet, en livstid med denna personen. Att veta när man ska förlova är på den fina linjen mellan att följa ditt hjärta och låta huvudet ta över. Att hitta en balans mellan huvud och hjärta är rätt sinnestillstånd du vill vara i när du gör detta beslut. För att komma till en något balanserat sinnestillstånd, försöka följa dessa enkla steg.

Hur man vet när det är rätt tid att få engagerade. Steg ett.
Hur man vet när det är rätt tid att få engagerade. Steg ett.

Steg ett: Vad har du överväger engagemang i första hand? Är det tryck från jämnåriga eller dina nära och kära? Känner du att åldern driver dig i den riktningen? Finns det inga andra steget i din relation? Eller är du önskar verkligen att tillbringa ditt liv med den här personen? Det är en stor fråga. Håll följa stegen för att hjälpa dig att besvara dessa frågor.

Steg två: Har du och din tilltänkta fästman talade om äktenskap? Vad om livet och alla de svåra besluten en ansikten, som barn, ekonomi, var man bor, föräldraskap stil, kvinnliga och manliga förväntningar roll, och kön? Dessa verkar alla liknande ämnen som är uppenbart när överväger engagemang, men får ett överraskande antal gifta par som fångas upp i den virvelvind av uppvaktning och dessa frågor ofta får förbises. Ställ dessa svåra frågor innan man föreslår eller godtar en förlovning.

Steg tre: Många människor inser inte att vara engagerade är ett enormt ekonomiskt ansvar. Det finns ett antal saker att tänka på när frågan har poppat. Ska du ha en liten eller stor bröllop? Kan du råd med en ring för engagemang? Beroende på dig själv och vem du gifta, kan detta vara den enklaste fråga att besvara.

Engagemang är ett stort engagemang. Steg två.
Engagemang är ett stort engagemang. Steg två.

Steg fyra: Vem behöver du tänka på när du gör detta beslut? Har du barn? Har din tilltänkta barn? Hur kommer de att reagera? Finns det särskilda omständigheter i någon av era liv? Kommer flytta vara inblandade? Mening är din älskade närvarande bor i en annan stad?

Förhoppningsvis armar dig med mer information om inte bara dig själv och dina behov, men hur väl ni två kommer att fungera som ett gift par. Skriva ett äktenskap med denna kunskap under bältet kommer avvärja framtida missförstånd.

En gång i ingrepp

När engagerade, försök att delta i en föräktenskaplig rådgivning session eller sessioner. Detta kommer ytterligare att guida er två i rätt riktning: ett lyckligt äktenskap. Försök undersöka olika alternativ för att prata om hur livet kommer att se ut efter äktenskapet. Det kan finnas några hårda diskussioner, men alla av dem måste täckas. Talking över dessa kommer att hjälpa dig att känna dig säker på att rätt beslut fattades. Om det finns någon fråga om att göra det beslutet, tar mer tid.