E2y

Hur man vänder en vänskap i en relation

Kan vänner vara älskare? Ja, verkligen. Och om du vill aktivera en vänskap i en relation, här är några tips som kan vara användbara:

Hur man vänder en vänskap i en relation. Känn din vän mycket väl.
Hur man vänder en vänskap i en relation. Känn din vän mycket väl.
  1. Känn din vän mycket väl. Även om du har varit vänner i flera år, finns det fortfarande saker som du kanske inte vet om henne. Upptäcka sin inre jaget. Ta reda på vad hennes andra intressen är liksom hennes mål och ambitioner i livet.
  2. Försök att vara en del av hennes dagliga rutin. Om du arbetar på samma kontor, se till att du gå eller köra henne hem. Besök henne i hennes ställe och ge henne överraskning presenterar som choklad även när det inte finns någon särskild anledning. Hon kan rynka pannan och få förbryllad med uppmärksamhet men inte omedelbart avslöjar din uppmärksamhet. Bara tala om för henne att du bara ville göra hennes dag speciell.
  3. Var det alltid för henne, speciellt när hon är i behov av någon att prata med. Även om du inte kan vara fysiskt närvarande när hon är i en svår situation, åtminstone få henne att känna ert stöd via e-post och telefonsamtal.
  4. Erbjud hjälp när hon behöver det. Vänta inte för henne att fråga dig. Du kommer att veta och känna när hon verkligen behöver hjälp, så var den första att bryta isen. Låt henne känna din uppriktighet i att vilja hjälpa och underlätta hennes situation.
  5. Gå med henne och fira med henne i hennes tider av triumf. Hade hon nyligen har en befordran? Har hon avslutat ett projekt? Har hon avsluta en affär med en kund? Vad det än är som är värt att fira, gör det till en vana att visa henne att du känner dig lycklig för hennes prestationer.
  6. Få henne att känna din närvaro hela tiden. Skicka henne textmeddelanden för att hälsa henne på morgonen och säga god natt på kvällen. Men överdriv inte. Lämna lite utrymme för mystik och upptäckter. Bänd inte på hennes privatliv heller. Om hon anförtror dig, bra, bara vara där för att lyssna, men inte störa.
  7. Vet hennes familj. Du kan fråga - hur? Nå, kommer det alltid att finnas ett tillfälle där du kommer att träffa sin familj, speciellt om man ser varandra ofta. Var hjärtlig och visa respekt för sin familj men undvika att vara alltför bekanta eller du kanske betraktas som färskt och förmätet.
  8. Fråga henne ut. Ät och se en film. Ta en promenad i parken och ha en pratstund. Men oavsett hur starkt du känner för henne på denna punkt, aldrig dra fördel av situationen. Och inte förväxla hennes medgivande att gå ut med dig som ett tecken på att hon tycker om att vara i en relation med dig också. Vänta på rätt tillfälle. Det kommer att komma om du kommer bara ha tålamod.
  9. Efter att ha varit vänner för mycket någon gång, kan du berätta nu för henne hur du känner för henne och att du vill vara i ett förhållande med henne. Vänta på hennes svar. Tvinga inte henne eller pressa henne till samtycke.

Om din vän säger att hon bara vill att du ska vara vänner, respektera hennes beslut. Det kan inte vara rätt tid, eller det kan vara att du inte är menade för varandra alls.