E2y

Hur man väljer TV-spel för ditt barn

Innan en ålder av Internet och datorer

Innan en ålder av Internet och datorer, använde barnens nöjen att klättra i träd, bada i dammen, bygga kojor, camping, ridning cyklar, och många andra aktiviteter utomhus. Men i dag finns det mindre interaktion mellan barn i grannskapet som de flesta barn är bundna till video eller elektroniska spel. Vänskap är inte längre byggs av oförglömliga eskapader erfarenhet i skogen men genom interaktiva spel som gör ett barn att leka med en annan som är tusentals miles bort från honom.

Inte alla videospel är dåligt, men om du är en förälder och du inte titta på vad ditt barn leker, kan det vara farligt. Om du är orolig för vad ditt barn ser och spelar varje dag, använd följande tips att välja TV-spel för ditt barn.

Hur man väljer TV-spel för ditt barn. Spendera tid att upptäcka vad ditt barns intressen finns.
Hur man väljer TV-spel för ditt barn. Spendera tid att upptäcka vad ditt barns intressen finns.
  1. Spendera tid att upptäcka vad ditt barns intressen finns. Har han gillar basket eller skulle han hellre spela med gitarren? Tycker han konst och musik? Är han särskilt uppskattar naturen, resor, och utrymme? Tycker han att tillbringa mer tid med lekkamrater eller vänner? Att veta vad ditt barns penchants är är din nyckel att bestämma rätt typ av videospel för honom. Video spelgenrer allt från sport, rollspel, action eller äventyr, fantasi, strategi, artificiellt liv eller livet simulering, fordon simulering, musik, party, pussel till konst. Istället för att hålla ditt barn borta från tv-spel, hitta den typ som får hans uppmärksamhet mest och hjälpa honom att förbättra sina intressen och så småningom färdigheter på just det området.
  2. Hitta spelet är lämpligt för ditt barns ålder. Efter att ha upptäckt den rätta genren för ditt barn, noggrant söka de tillgängliga spel som faller på just den kategorin, och till hans åldersgrupp samt. Oavsett hur montering genren är att hans böjelse, kommer ett 10-årigt barn definitivt bli uttråkad spela ett spel som är gjort för sex-åringar.
  3. Utvärdera dina val med hjälp av Entertainment Board Software Rating eller ESRB. ESRB betyg är avsedda att ge konsumenterna särskilt föräldrarna opartisk information om videospel innehåll så att du kan göra ett klokt köpbeslut. ESRB är en ideell grupp som tilldelar behörigheten på paket av varje spel du tycker är till salu och för uthyrning. Besök ESRB hemsida för att förstå vad de betyg symboler och deskriptorer innehåll betyder.
  4. Få à jour med gaming trender och prova spelet själv. Recensioner på videospel kan hittas på Internet och tidningar. Hitta recensioner särskilt gjorts av och för föräldrar. Prata med andra föräldrar som är allvarligt övervakar sina barns exponering för videospel. Det rekommenderas att spela en demo innan du köper spelet. Genom att uppleva spelet själv att du kan fatta ett beslut om huruvida den är lika säker som betyg säger. För det första, du som förälder är den bästa kritikern för att avgöra vad som är bra och vad som inte är för ditt barn.

När du väljer ett spel för ditt barn

När du väljer ett spel för ditt barn, hjälpa honom att förstå varför ditt val är bra för honom och andra inte. Tydligt förklara vad du vill att han ska visa eller spela, och varför. Du kan inte bara sluta ditt barn från att vilja något utan att låta honom veta varför han inte kan få vad han vill. Underskatta inte ditt barns förståelse. Om du talar förstånd med ditt barn, kan du bli förvånad över hans reaktion.