E2y

Hur man väljer spanska hund namn

Så du har precis köpt en Chihuahua och du försöker komma med ett namn lite mer kreativ än "Taco" för honom. Här är några steg för att hjälpa dig att välja den perfekta namnet med en spansk kant.

Hur man väljer spanska hund namn. Ta reda på om din pooch är faktiskt en medlem av en spansk ras.
Hur man väljer spanska hund namn. Ta reda på om din pooch är faktiskt en medlem av en spansk ras.
  1. Ta reda på om din pooch är faktiskt en medlem av en spansk ras. Ta reda på vad landet hundras du äger är förknippad med att gå till Hundras information eller andra liknande sajter. Naturligtvis din hund inte behöver vara spanska för dig att ge den ett spanskt namn, men om rasen har sitt ursprung i Spanien, kan du lära dig mer om den specifika spanska regionen ursprung och hitta ett namn kännetecknande för denna plats.
  2. Välj en plats i Spanien för ett namn. Ibland namn städer, eller regioner gör bra husdjur namn. Sevilla, Barcelona, Pamplona (där tjurar kör) eller Ronda är utmärkta val. Om du har varit i Spanien och en viss region eller stad fångade din fantasi eller är associerad med en positiv minne, anser det som ett namn för din valp.
  3. Välj en typ av vin eller mat naturligt i regionen. Även om du kanske inte vill namnge din nya bulldog "Paella" det finns vissa livsmedel och drycker som har en fin ring till dem. Tapas, eller små aptitretare, är väl känd som en spansk maträtt och kan passa en lagom storlek Bichon Frisé. Andra livsmedel att tänka, beroende på personlighet och utseende på din nya hund, inkluderar Flan, Tortilla, Gazpacho, Arroz (ris), Piment (paprika), eller Azafron (saffran). Spanien vet också för sin Sangria (rött vin och frukt hopkok), Rioja, och Sherry (döpt efter den Jerez regionen i sydvästra Spanien). Om du har en hund med en fin röd kappa kanske en av de namn som skulle vara på modet på ditt husdjur.
  4. Adjektiv fungerar som stora namn. Är din nya husdjur stor (El Grande)? Är han choklad-färgad (Senor Maron)? Har hon ett stort huvud (Cabeza)? Har snarkar han (Ronquido)? Är han en bra kamrat? Om så är fallet, Consuelo, vilket betyder, "Tröstaren" kan vara ett utmärkt val. Var uppmärksam på sista vokalen, som ord som slutar på "o" är för män, och ord som slutar på "a" är för flickor. Besök Fri översättning för lite hjälp med kreativa adjektiv översättningar för din vovve.
  5. Översätt ett engelskt namn. Om du har ett namn som du älskar på engelska men vill krydda upp det lite, leta efter motsvarande i spanska. Vänd Grace i Graciela, Maggie till Margarita, eller John till Juan. Besök Geo städer för en fullständig förteckning över kille och gal spanska hund namn.
  6. Slutligen kan du lägga till en diminutiv slut. Lägga "ito" eller "ita" i slutet av namnet kan ge en söt spansk smak, även om grammatiskt, det är lite misstänkt. Chiquita (liten flicka) kan vara ett perfekt namn för en liten terrier eller en maltesisk, till exempel.