E2y

Hur man väljer skor att gå med din brudklänning

Ditt bröllop är definitivt en av de mest speciella dagarna i ditt liv, och det lönar sig att ta hand om varje liten detalj - och det inkluderar dina skor! Här är några av de bästa tips som hjälper dig välja skor att gå med din brudklänning:

Gör trösta prioritet

Gör trösta din prioritet. Kom ihåg, du skulle stå på fötterna under en lång tid under ditt bröllop, och du skulle inte vill bli distraherad av värkande fötter under din speciella dag! Anser också att du kan göra lite dans under mottagningen. Så när du försöker på dina skor, se till att du har gott om tid vandra runt på den, och prova några danssteg medan du bär den, liksom.

Tänk på färgen på din klänning

Tänk på färgen på din klänning. Om du tar den traditionella vägen och du bär en vit brudklänning, bör du hålla sig till vitt bröllop skor. Naturligtvis kom ihåg att det finns många olika nyanser av vitt, den tumregel är, bör dina skor matcha exakta färgen på din brudklänning, vare sig det benvit, grädde, elfenben, pärla, eller vad som inte. Ditt bröllop klänning och skorna är exakt nyans kommer ge dig en smalare, renare, mer harmonisk utseende. Om möjligt, ta med en provbit av din brudklänning tyg, så att du kan enkelt matcha färgen på ditt bröllop klänning med dina skor.

Hur man väljer skor att gå med din brudklänning. Gör trösta din prioritet.
Hur man väljer skor att gå med din brudklänning. Gör trösta din prioritet.

Om du bär en brudklänning annan än vit, vet att du inte skulle behöva para ihop färgen på din klänning med färgen på dina skor. Den allmänna riktlinjen är att bära ljusa skor med en ljus klänning (silver skor med en ljusblå klänning, till exempel), och mörka skor med en mörk klänning (brons eller guld skor med djup magenta klänning, till exempel ).

Tänk på materialet på din klänning. I enklaste form bör en brudklänning gjord av kraftigt tyg kopplas ihop med kraftigare skor, såsom slutna högklackade pumpar, medan en klänning gjord av lättare material, såsom tyll och siden, bör kopplas ihop med lätta skor, t.ex. strappy sandaler. För att göra ditt beslut enklare välja att köpa samma material för din klänning och dina skor, om du har en satin klänning, till exempel, kan du aldrig gå fel med satin skor.

Tänk på längden på din klänning. De flesta brudklänningar är utformade för att vara full-längd och golv skumma, så se till att hälarna på skorna är precis i rätt höjd för att låta din brudklänning fortfarande sträcker sig till golvet. Dina skor bör endast subtilt kika ut från tyget i din klänning. Om du tycker att hela toppen av skorna kunde ses under din brudklänning, kan detta ge en något besvärlig effekt. Har brudklänning skräddarsydda, eller välja skor som har lägre klackar.

Förutom längden på din klänning, bör du också överväga höjden din fästman. Du kanske inte vill ska visas längre än honom under din bröllopsdag.

Där har du det

Gör trösta prioritet. Tänk på färgen på din klänning.
Gör trösta prioritet. Tänk på färgen på din klänning.

Där har ni det! Dessa är bara några av de bästa tips för att välja skor att gå med din brudklänning. Även ditt bröllop handlar inte om dina skor, kom ihåg, kommer alla de minsta detaljerna bidra mycket till att göra denna dag verkligen den lyckligaste, mest minnesvärda dagen i ditt liv. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!