E2y

Hur man väljer namn flicka hund

Namnge din lilla flicka valp är en av de viktigaste val du gör som en hund ägare. Namnet måste fungera och man måste i allmänhet njuta av det eftersom du kommer att spendera de närmaste 8 till 15 år med denna hund. Ge din nya lilla flicka ett namn är en rolig process. Här är några idéer om var att gå och vad man ska tänka på när du namnger din valp.

Hur man väljer namn flicka hund. Vilken är din hunds ursprung?
Hur man väljer namn flicka hund. Vilken är din hunds ursprung?
  1. Vad tycker du? Överväga alla de saker som du är intresserad Tycker du filmer? Vilka är dina favoriter? Låt oss säga att du gillar Disney filmer, och din favorit är "Aladdin". Då kan du överväga att namnge din valp Jasmine. Det finns ett oändligt utbud av namn som kommer från filmer. Detta är också sant för TV eller din favorit musiker. Om du älskar ett band som Beatles, anser namnge henne något som Abbey, för "Abbey Road".
  2. Vilken är din hunds ursprung? Vad är historien om din hunds ras? Är hon en tysk Shepard eller en rottweiler? Om så är fallet, överväga att ge henne ett tyskt namn. Autentiska tyska, franska och många andra namn kan hittas i böcker och på Internet.
  3. En viskning från det förflutna: Den här kan verka lite udda men är en av mina favorit sätt att namnge ett djur, särskilt hundar. Är du ett fan av gammaldags namn? Om så är fallet, ta en skön promenad på en trevlig dag genom din lokala kyrkogården. Även om detta kan verka lite av en downer, titta på alla stenar kommer verkligen få din hjärna går. Flera gamla namn som Sylvia, Mabel, och Esther, kan vara precis vad du letar efter!
  4. Baby böcker: det finns en uppsjö av böcker baby namn. Chansen finns att du kunde hitta en i nästan alla butik runt! De kan även hittas i kassan linje i affären. Namn kan hittas i dessa böcker från hela världen och från alla ursprung tänkbara. Dessa böcker är trevligt eftersom de delade namnen på pojkarnas namn och flickors namn. Du kan gå direkt till flickornas namn och sedan kan du läsa ursprung, uttal, och definitionen av namnet. Detta kommer att bidra till att matcha ett unikt namn för din nya tjej personlighet.
  5. Blommor och andra växter: Vad är så värdefull som en ny liten flicka valp? Kanske en blomma. Blommor är en stor källa när du namnger din valp. Alternativen är oändliga: Rose, Petunia, Lily, Daisy, och även något intressant som Carnation. Du kan också överväga att använda växtnamn för din valp, som Fern eller Ivy. Även ett namn på ett träd kan vara lämpliga för din nya baby, såsom poppel eller Magnolia.
  6. Historiska siffror: Det finns så många minnesvärda namn genom historien som ger en av dessa namn till din nya valp kommer att ge dem en varaktig effekt. Folk kommer ihåg din valp. Det finns oändliga valmöjligheter, men anser några av dessa, Joan av Ark, Pocahontas, Harriet Tubman, och många andra! Du kan även tänka namnge valp efter något som har att göra med den historiska siffran, som Matoaka, det riktiga namnet på Pocahontas.
  7. Platser runt om i världen: När du namnger din nya flicka, tänk namn på platser runt om i världen. Tänk på namn stater, som Georgien eller Virginia. Namn på länder och städer kan också användas. Tänk på namn som Paris, London eller Sydney.

Kom ihåg att hennes namn för resten av sitt liv! Välj klokt!