E2y

Hur man väljer en stil brudklänning

En av de viktigaste klänningar du någonsin bär är ditt bröllop klänning. Alla ögon kommer att vara på dig så att du behöver titta helt fantastisk. Att hitta den perfekta stilen för ditt bröllop klänning tar lite tid, eftersom du vill framhäva dina bästa egenskaper och spela ner dina kroppsdelar som du inte kan vara bekväm med. Med en mängd necklines, längder ärm, design rygg och detaljer som finns, har du ett stort utbud att välja på när det kommer till ditt bröllop klänning stil.

  • Bedöm din kropp. Ta en titt på din kropp och bestämma dina bästa egenskaper. Har du fina tonade armar? Har du ett avundsvärt bysten? Dessa är de funktioner som du vill spela upp eller uppmärksamma. Nästa, ta en titt på de saker du behöver för att arbeta på. Är du petite? Är du tung runt midsection? Det finns en klänning design som passar alla kroppstyper. Har en vän eller designer hjälpa dig med detta.
  • Bestäm när du ska gifta oss. Säsongen av ditt bröllop kommer att hjälpa dig att bestämma vilken klädstil att välja. De flesta brudklänningar visa upp lite hud, men tyget val och snittet på klänningen kommer att påverkas av den tid på året och dag bröllopet kommer att hållas. Om du har en vinter bröllop, har en axelryckning att hålla värmen under mottagningen. För en sommar bröllop, välj något axelbandslös. Om ditt bröllop är sent på eftermiddagen till kvällen, har en mer utarbetad klänning.
  • Bestäm hur formellt ditt bröllop kommer att bli. Inställningen av ditt bröllop också kommer att diktera stilen på din klänning. Om du har en strand bröllop, välj en klänning i mjuk och Friflytande tyger. En corseted och tung tulled klänning kommer inte se lämpligt när du är på stranden. Om du har en formell sitta ner mottagning kan din klänning vara lite noggrannare, till exempel en klänning med en lång katedral tåg och omfattande pärlarbete. Om du ska gifta vid domstolsbyggnaden, kan en enkel klänning eller kostym räcka för tillfället.
  • Kontrollera de tillgängliga alternativen. Få kopior av brud tidningar eller titta på hemsidor så att du kan se vad stilar är ute. Innan du går till brud butik, har en aning om vad stil du söker, men vara öppen för andra förslag.
  • Välj något du är bekväm i. Gå med en stil som låter dig flytta runt och ha kul i. Din klänning ska låta dig dansa, gå, sitta och fest under en längre tid. Om det fortsätter glider av, bunching eller är kliande, kommer du inte bekväm och det kommer att visa.

Hur man väljer en stil brudklänning. Bestäm när du ska gifta oss.
Hur man väljer en stil brudklänning. Bestäm när du ska gifta oss.

Brudklänningar görs i alla budgetar så att du kommer att kunna hitta en klänning som du har råd i en stil du letar efter. Skillnaden kommer att vara i den använda tyget och mängden detaljer eller pärlarbete på klänningen. Gå inte av formgivaren eller prislappen när du väljer din brudklänning. Hitta något som gör att du ser bra ut och känns fantastiskt.