E2y

Hur man väljer en plats förlovningsfest

En förlovningsfest är början på bröllop festligheter för många par

En förlovningsfest är början på bröllop festligheter för många par. När ett engagemang tillkännages, många snart att gifta par firar genom att vara värd en fest, eller har sina vänner värd en för dem. Det är mindre informella än en faktisk bröllop fest, men det ger en antydan av festligheterna och firandet framöver.

Välja den perfekta platsen för din förlovningsfest kan hjälpa lägga till allas glädje. Om du kan hitta en bra plats som rymmer dina gäster, ger gott om plats för glada beslutsfattande och är överkomliga och tillgängliga, kan du vara redo att fira ditt engagemang.

Hur man väljer en plats förlovningsfest. Bestäm hur många personer du vill bjuda in.
Hur man väljer en plats förlovningsfest. Bestäm hur många personer du vill bjuda in.
  • Bestäm din budget. Om du betalar för förlovningsfest, börja begränsa dina alternativ baserat på vad du kan enkelt råd. Eftersom det finns fortfarande bröllop och repetition middag att överväga, hitta en plats som passar din budget även med alla dina andra kommande utgifter. Din budget kommer att avgöra hur många gäster du kan ha på festen, liksom graden av överflöd av firandet.
  • Bestäm hur många personer du vill bjuda in. Om du har några vänner över, då du inte behöver en stor plats. Ju fler personer som du vill bjuda in, desto större plats du behöver. Eftersom detta inte är själva bröllopet ännu, begränsa dina gäster till ditt närmaste familj och vänner för nu.
  • Tänk på ett meningsfullt plats för dig som ett par. Börja gå igenom dina alternativ baserat på dina favoritplatser tillsammans som ett par. Prova din favorit restaurang eller den plats där du hade din första dag. Detta kommer att lägga till mer mening till affären. Dessutom, om du vet innehavare av platsen, kanske du kan få freebies och extra rabatter för din förlovningsfest. Om du inte har en massa pengar att spendera, varför inte ha det i ditt eget hem?
  • C Hoose en plats baserat på tillgänglighet. Du kan ha en plats i åtanke, men det måste vara tillgängliga om du vill fira det. Om du är orubblig att fira på en viss plats, ändra datum för din fest istället. Prova värd en brunch eller lunch istället för en middag. Har drinkar i stället för en middag. Tänk happy hour på en bar.
  • Hitta en plats lättillgänglig för dina gäster. Skillnad ett bröllop, är en förlovningsfest mindre over the top. Undvik att ha din förlovningsfest på en bortrest destination eller plats. Välj en plats nära där du bor eller arbetar.
  • Kontrollera bekvämligheter. Finns det gott om parkering för dina gäster? Är platsen nås med kollektivtrafik? Finns det en scen eller dansgolv? Finns det en funktion rum så att du kan få lite avskildhet? Finns det en spektakulär utsikt perfekt för fotografering?

Välj en tid och datum för ditt evenemang och hitta en plats som kan tillgodose dina behov. Prova privata hem eller populära restauranger. Hitta en funktion hall i en kyrka, det lokala biblioteket eller ett konstgalleri. En förlovningsfest är ett bra torr körning för själva bröllopet firandet, så välj din plats klokt och ha kul.