E2y

Hur man väljer en gåva möhippa

En möhippa är en rolig affär som är en traditionell del av bröllop arrangemang. Det ger bruden-till-vara en chans att vara tillsammans med nära vänner och släktingar. En möhippa är bokstavligen vad det är tänkt att vara - att duscha bruden med lyckönskningar och massor av presenter.

Ibland kan det vara svårt att välja rätt present till en dusch, speciellt om inte är vana vid att delta möhippor. Här är några riktlinjer som kan hjälpa dig med att få bruden en stor gåva som kommer att sticka ut bland resten.

Hur man väljer en gåva möhippa. Experter säger att gåvor som kostar från 20€ till 60€ är det acceptabla prisklass.
Hur man väljer en gåva möhippa. Experter säger att gåvor som kostar från 20€ till 60€ är det acceptabla prisklass.
  1. Experter säger att gåvor som kostar från 20€ till 60€ är det acceptabla prisklass. Basera ditt val på möhippan. Temat brukar anges i det så ta det som din ledtråd och guide.
  2. Kontrollera brud registret om paret har registrerats. Du kan då ha ett val i listan över saker som de vill ta emot. När du köper en present baserad på brud-registret se till att hålla kvittot. Det är oundvikligt att det blir dubbelarbete i de gåvor och en del kan behöva returneras eller bytas senare.
  3. Om du verkligen inte har en aning om vad för att få bruden och du vet inte brudtärna, sedan be bruden själv. Så att du är säker på att den gåva du kommer att få är vad hon vill ta emot och minnas.
  4. Tänk på vad bruden behöver i termer av hur du känner henne. Om du är inbjuden till möhippan, då betyder det att du har nära till bruden. Ta aning från vad hennes intressen är, de aktiviteter hon tycker om att göra - trädgårdsarbete, matlagning / bakning, träna, sy, läsa, resa. Du kan också göra en gåva korg och ge henne små poster relaterade till alla hennes intressen.
  5. Lingerie poster är oftast en del av en möhippa linje av gåvor, men det borde inte vara ekivokt. Spara det till när du kommer att vara tillsammans för möhippan. När ni ger underkläder, se till att den är i rätt storlek och passform.
  6. Om duschen kommer att vara tema, sedan basera dina gåvor från detta tema, oavsett om det är en tropisk, trädgård, cocktail, strand, exotisk eller sportigt tema. Du kan aldrig gå fel när temat är redan antytt.
  7. Samordna din gåva möhippa med bröllopet gåva som du kommer att ge paret senare. Gör det till en föregångare vad de kan förvänta sig att få från dig.
  8. Om det finns en grupp av er som blir inbjuden, säger att du är medarbetare, överväga att samla dina resurser, om alla är överens, och få bruden en bra digital kamera (video eller stillbild) så att de kan krönika sin smekmånad, enkelt ladda upp och dela bilder senare.
  9. Om du är ganska nära till bruden och pengar är inte ett problem, överväga att ge henne minuters massagebehandling för att befria henne från all stress från planera hennes bröllop. Hon kommer säkert att uppskatta din omtanke tanke.
  10. Svep din gåva underbart i vackra omslagspapper och band. Den brudtärna samlar oftast dessa band för att göra en mock bröllop bukett för att använda när man gör bröllopet repetitionen. Några brudar vill samla dessa band för att göra en minnessak kudde att minnas tillfället. Se till att du inkluderar en "Till / Från"-kort med din gåva.

Betonar inte ut dig tänka på vad gåva att ta med på en möhippa. Det finns tecken och ledtrådar som kan vägleda dig. Ovanstående tips kommer säkert att leda dig att välja rätt gåva.