E2y

Hur man väljer en fågel stativ

Fåglar är också sociala djur och de behöver utrymme att ströva omkring fritt och utöva då och då. De bör inte hållas i burar för resten av deras liv. Ge ditt husdjur lite utrymme för frihet och köpa en fågel står för dem.

  1. Rensa en plotter fri plats där du vill att fågeln står att gå. Fåglarna bör ha tillräckligt med utrymme att sprida sina vingar och flytta runt i. Om du har böcker, prydnadssaker, breakables, apparater och massor av andra saker som ligger runt, kan detta hindra ditt husdjur från att få sin mycket välförtjänt motion. Oavsett hur vacker en fågel monter är, skulle de lära sig att inte använda den om de inte har tillräckligt med utrymme runt den. Innan du köper, bättre klara utrymme där du vill att fågeln står att gå.
  2. Skapa en lugn miljö. Ljud och blinkande lampor lätt fåglar larm. Innan du ställer in fågeln stå, måste du se till att utrymmet du lämnar är en plats som sköldar eller är långt borta från källor högt ljud. Se också till att skapa mjuk belysning, och inte de mycket ljusa, självlysande lampor som kan distrahera ditt husdjur.
  3. Kontrollera om stativet har en fast bas. Egentligen bör fågel står vara robust och fast. De bör inte svajar eller balansera betänkligt när din fågel är uppflugen på toppen. Se till att underlaget är bredare än diametern av fågeln stå posten.
  4. Välj en fågel stativ som gör att du enkelt tillgång till din fågel, och håller ditt husdjur långt avstånd från marken. Fågeln monter gör att du lätt tillgång till din fågel, speciellt när du vill mata den eller överföra det till sin bur. Fågeln montern bör också vara av stor höjd från marken och ge din fågel tillräckligt med utrymme att flytta runt.
  5. Se till att fågeln Stativet har en halkfri yta. Du vill inte din fågel att halka och falla av misstag. Din fågel ska kunna förstå stativet stadigt och utan att glida, även om vatten, mat eller andra ämnen har spillts på den.
  6. Fågeln monter bör även omfatta bilagor eller avsättningar för vatten och utfodring behållare. Fåglar behöver ständigt en leverans av mat och vatten. Bird står bör också omfatta tillbehör för vatten och mat behållare för att ge enkel åtkomst för fåglarna.
  7. Inkludera bestånd av varierande höjd för att njuta av din fågel. Tama fåglar älskar att spela och flytta runt. De njuter särskilt hoppande från stativet till en annan eller ovanpå olika ytor. Inklusive bestånd av olika höjder och vinklar skulle säkert göra dina fåglar njuta av sin lekplats.
Hur man väljer en fågel stativ. Rensa en plotter fri plats där du vill att fågeln står att gå.
Hur man väljer en fågel stativ. Rensa en plotter fri plats där du vill att fågeln står att gå.

Att köpa en fågel står för ditt husdjur är lätt. När du letar efter fågel står i djuraffärer, måste du komma ihåg att du bör överväga komfort, njutning och säkerhet för dina fåglar och välja en fågel står byggd för funktion och inte som en dekoration.