E2y

Hur man väljer en ekorre feeder

Ekorrar är charmiga lurviga små varelser

Ekorrar är charmiga lurviga små varelser. Blotta omnämnandet av som påminner ungar och ungar på hjärta, i minnet av Alvin och gänget. Trogen filmen, är ekorrarna kända för att vara skickliga och ihållande. De är också kända för att gräva rabatter för att begrava nötter eller att leta efter nedgrävda nötter att tugga. På grund av det faktum att deras tänder ständigt växer finns det ett behov för dem tugga på en massa saker för att hålla den från att över-tillväxten och att hålla tänderna vassa. Som sådan, anses de vara irriterande skadedjur för att tugga på mat och saker, ätliga eller oätliga likadana. De är inte bara betraktas som ett skadedjur av de flesta människor, om fåglar kan tala de kommer troligtvis berätta att dessa håriga medelstora, gnagare släktingar är en pest för dem också. Detta beror på att ekorrar är också legendarisk för att äta från fågelholkar. Men andra än deras ständiga behov av att äta och tugga, det finns verkligen inget skadligt från dessa söta små bollar av päls.

Studier visar att ekorrar

Studier visar att ekorrar, liksom de flesta djur, är också territoriella. I så fall, kan de lära sig att inte äta från fågelbordet. Om du matar dem på samma ställe hela tiden, kommer de att lära sig att lämna ensam fågelbordet. Även om det inte rekommenderas att mata dessa djur för hand, kan du säkert få dem en ekorre feeder.

Numera

Numera ekorre matare finns i olika former och skepnader. Om du inte är kräsen med designen, kan du nöja sedan för en vanlig konstruktion som ser ut som en låda med en utökad styrelse för ekorren att sitta på. Du kanske vill välja en som är gjord av metall istället för trä. I händelse av att du glömde att fylla på mataren, kanske ekorrarna besluta om tugga mataren istället. Om detta är något du bestämmer dig, glöm inte att få de som kommer med koppar kanter. Om du vill att din ekorre feeder att även fungera som en dekoration bortsett från ett sätt att hålla ekorrar borta från din fågelbordet, kan du välja från en mängd kreativa mönster där ute.

Hur man väljer en ekorre feeder. Ekorrar är charmiga lurviga små varelser.
Hur man väljer en ekorre feeder. Ekorrar är charmiga lurviga små varelser.

Företagen erbjuder till mönster som är helt galna och mycket underhållande för oss. Vissa konstruktioner kräver en stor insats på den del av ekorren, i vilket fall det kan också vara frisk på den del av ekorre, eftersom det gör det möjligt att utöva. Ett exempel på detta är pariserhjulet-ser feeder som består av 5 metall grillspett som hålls samman av en hård rund centrum. Du kan använda spett för att hänga majskolv, vilket gör ekorrarna glad för din generositet, och samtidigt ge dig och din familj ett gott skratt när du tittar på ekorren gör sitt sätt att få sin mycket önskad och i detta fall, välförtjänt belöning.

För andra intressanta ekorre matare, ta kontakt med din lokala djuraffär.