E2y

Hur man väljer en akryl fågelbur

Efter allt det roliga och spännande för att plocka ut en fågel att vara ditt husdjur, vilket ansvar du måste uppfylla kan vara nyktra. Bortsett från utfodring regim, kommer du också att välja ett hem som kommer att vara rätt för din fina befjädrade vän. Du kommer att stöta på en hel del alternativ, och varje land har sina egna fördelar och nackdelar. Här är några saker som du bör tänka på när du plockar ut akryl fågelbur för ditt husdjur.

  • Varför välja akryl? Helst är fågelburar gjorda av stål eller pulver-belagd metall. Men dessa material är dyra, och kan inte vara rätt för din begränsade budget. Akryl fågelburar är ett alternativ för dem som inte bottenlös pengar att bränna på Pet Care. De är tillförlitliga och är billigare än sina metall motsvarigheter. De finns även i en mängd olika butiker, och inte bara specialbutiker sällskapsdjur. Du kan också hitta dem på nätet, så du kommer aldrig få slut på alternativ att välja mellan. De är ett populärt val bland fågelälskare, särskilt tillfälliga djurägare.

Akryl fågelburar är inte utan sina kritiker och belackare

Akryl fågelburar är inte utan sina kritiker och belackare, dock. De är inte lika robust och stel som burar metall fågel, och därmed, vissa användare rapporterar att fåglarna inte kan klättra på dem. Denna svaghet kan hindra din fågel från att få rätt mängd motion han behöver. Du kommer inte ha problem med robusthet, eftersom akryl har visat sig vara ett stabilt material för fågelburar.

  • Vad bör man tänka på när man plockar ut fågelbur? En enkel tumregel att följa är att få den största möjliga storleken. Efter factoring i det tillgängliga utrymmet i rummet du planerar att placera ditt husdjur i, och med tanke på hur mycket du är villig att spendera på en fågelbur, bör du välja att välja den bur som har den största tillgängliga utrymmet för ditt husdjur fågel. Fåglar är aktiva varelser, och kommer att behöva en hel del utrymme för att flyga och att flytta runt. Om de håller på att stöta i sina leksaker och rätter foder, kommer de inte få tillräckligt med motion, och följaktligen kommer deras hälsa lider och försämras.

Det finns standardiserade minimistorlek för varje sort av fågeln

Hur man väljer en akryl fågelbur. Varför välja akryl?
Hur man väljer en akryl fågelbur. Varför välja akryl?

Det finns standardiserade minimistorlek för varje sort av fågeln, och du bör forskning dem på Internet, eller rådgöra med en expert. En fågel höjd och spännvidd kommer att påverka de minsta mått som kommer att krävas för en anständig livskvalitet, så se till att din befjädrade vän har tillräckligt med utrymme i sitt hem för att vara bekväm. Placera sittpinnar och leksaker rep för din fågel att ha tillräckligt med rörelse. Om din fågelbur har tillräckligt med sittpinnar och klättring leksaker, kan du förneka det akryl buren oförmåga att stödja fågelns vikt. Du bör också se till att fågeln inte kan passa mellan baren utrymmen.

Plocka ut ett hem för ditt husdjur kan vara en stressande upplevelse

Plocka ut ett hem för ditt husdjur kan vara en stressande upplevelse. Men bara ihåg att du vill ha en plats för ditt djur vän för att vara bekväm och säker från eventuell skada som kan drabba den. Det är bäst för dig att samråda med så många recensioner som möjligt, och att leta efter alternativ både på marknaden och online.