E2y

Hur man väljer den perfekta spara datum meddelande

Spara datumet alternativ och saker att tänka på

Daterameddelandena är ett underbart sätt att låta alla dina bröllopsgäster, familj och vänner vet om den dag ditt kommande bröllop i god tid. Spara datumet korten eller magneter typiskt skickas ut sex till åtta månader i förväg, och deras huvudsakliga syfte är bara att låta dina gäster vet att dagen för bröllopet så att de kan klara sina kalendrar för ditt bröllop datum.

Hur man väljer den perfekta spara datum meddelande. Spara datumet alternativ och saker att tänka på.
Hur man väljer den perfekta spara datum meddelande. Spara datumet alternativ och saker att tänka på.

Så hur väljer du den bästa räddning daterameddelandet för ditt bröllop? Det finns fyra viktiga saker att tänka på när man väljer spara datumet korten eller annan typ av tillkännagivande.

Ett. Den stil och typ av bröllop som du planerar. Även om du planerar en super traditionellt bröllop, kan du sticka till den traditionella för din faktiska inbjudan. Bröllop räddning datera tillkännagivanden är mindre traditionell, så du kan känna dig fri att använda din fantasi och en del av din egen personliga stil. Om du planerar en blåsig utomhus Juni bröllop på stranden, använd strandinspirerade grafik för din spara datum meddelande. Om du förlovade på zoo, överväga en rolig magnet zoo tema för din spara datum kortet.

2. Stad och / eller platsen för bröllopet. Om du gifta sig i Las Vegas, varför inte skicka en kortlek med din information om bröllop på korten? En New York bröllop kunde meddelas med ett vykort som har en stadsbild bild på det. Är din lokala stad känd för hästuppfödning? Överväg att ta en häst tema när du meddela datum och plats för ditt bröllop. Allt som är stort nog för att ange namnen på bruden och brudgummen samt datum för bröllopet är lovligt byte för att skapa en rolig och färska spara datum meddelande.

Hur man väljer den perfekta spara datum meddelande.
Hur man väljer den perfekta spara datum meddelande.

Tre. Tid och budget. Naturligtvis är budgeten en faktor att beakta vid varje steg av bröllopet planeringsprocessen. Om du är begränsad, överväga att skicka ut ett mail. Den enda gången deltar är den tid det tar att designa kortet och montera e-postadresser. Du kan vara lika kreativ med grafik och tema på ett mail, om inte mer, som du kan med en verklig skickas ut spara datum meddelande. Vykort är också en mer plånboksvänlig alternativ, eftersom du inte behöver ha ett yttre hölje. Porto på vykort är också billigare. Ett par som är mindre begränsad på deras budget kan vara fri att köpa fler teman objekt och få dem personifieras med datera informationen. Spara datum magneter och spara datum korten är förmodligen två av de mest populära räddning datum idéer dessa dagar.

4. Fun. Medan bröllop inbjudningar styrs av etikett och traditioner, spara datumet korten är en stor chans för bruden och brudgummen att ha roligt och använda sin fantasi. När man beslutar vilken typ av räddning som datera cards att köpa och skicka ut till dina gäster, hålla roliga i åtanke. Spara som datera cards, magneter eller vykort är roligare om du använder din fantasi och din historia tillsammans för att besluta om stil och design. Nyckfull spara datum meddelande som matchbox bilar eller minttins är bara några idéer. Pinwheels som de barnen blåsa för att få dem att snurra runt kan handmålade med information om bröllop. Foto remsor som den typ du får med fyra bilder går ner kan planeras ut med dig och din framtida make innehar skyltar med ett budskap till dina gäster om dagen för bröllopet. Allt som du kan drömma upp kan användas som en räddning datera, så glöm inte att vara kreativ och ha en bra tid.

Den perfekta spara datum meddelande kan variera från par till par lika mycket som historien om hur de blev kära. Sätt ditt favoritcitat på tillkännagivandet eller inkludera en bild som du tog rätt när du förlovade. Meddela bröllopet datum på en bit av personlig choklad godis gjorda speciellt för detta tillfälle, eller hålla sig till en mer traditionell cardstock tillkännagivande. Oavsett vad du bestämmer dig, kom ihåg att ha roligt och att inkludera datum och annan information såsom ditt bröllop webbplats adress när du skickar ut spara datum meddelande.

Författaren rekommenderar Bröllopet gudinnan för din räddning daterameddelandet och andra behov bröllop.