E2y

Hur man utvecklar föräldraskap

Föräldraskap stilar skiljer sig mellan individer och familjer

Föräldraskap stilar skiljer sig mellan individer och familjer. Varje stil är unik och oftast omfattar mycket av vem föräldrarna själva. Barn är väldigt lättpåverkade, vilket ger dig det här ypperligt tillfälle att lära dem och göra vad som är bäst för dem. Här är några grundläggande tips att tänka på när du trimma dina föräldraskap.

Hur man utvecklar föräldraskap. Lär dig när du går.
Hur man utvecklar föräldraskap. Lär dig när du går.
  1. Lär dig när du går. Du redan har kompetens från dina egna livserfarenheter, men utveckla ytterligare kompetens kommer inte att ske över en natt, det måste läras, mycket av som kan hända när du höjer dina barn. Alla gör misstag. Bara ge det ditt bästa!
  2. Identifiera värden. Tänk på dina egna värderingar och om de är vad du vill ingjuta i era barn. Undervisning barnen goda moral ger dem en livslång gåva. De flesta föräldrar vill se sina barn uppvisar egenskaper som att vara ärlig, ansvarsfull, vänlig, kärleksfull och rättvis. Du är nyckeln till denna framgång. Föräldrar har möjlighet att övervinna yttre stimuli såsom grupptryck och samhälle för att ingjuta självdisciplin, självständighet och respekt.
  3. Vara en förebild. Gör som jag säger, inte som jag gör? Denna mentalitet fungerade inte kommer från era föräldrar, så det förmodligen inte kommer att fungera på era barn. Planera för att vara det främsta exemplet på dina barn. Våra barn ser upp till oss först och främst. Agera på ett sätt som du förväntar dig att dina barn att spegla.
  4. Upprätthålla regler. Föräldrar måste utveckla och tillämpa riktlinjer för sina barn. Planera vilka typer av konsekvenser för att sammanfalla med arten och svårighetsgraden av överträdelser kan du använda disciplin som en möjlighet att undervisa.
  5. Ge vägledning. Finnas där för dem. Du har kunskap och livserfarenheter för att leda dem i rätt riktning, eftersom de kommer att se till att du kan hjälpa dem att lära och växa.
  6. Erbjud förstärkning. Inte ofta kritisera. Barn tenderar ofta att avstå från att pröva nya saker om de kritiseras för sin förmåga. Erbjuder förstärkning låter dem veta att de har möjlighet till förbättring.
  7. Lär dig att relatera till barnen i deras utvecklingsstadium. Försök att sätta dig i deras skor. Något som kanske låter litet som du kan bli riktigt stort och viktigt för dem. Vara engagerande, lyssna på sina känslor och vara lyhörd.
  8. Förbered dig på att bli inblandad. Inklusive dina barn i din verksamhet gör dem känner sig uppskattade. Vara intresserad av sin verksamhet också, oavsett hur liten du kanske tror det är. Kom ihåg, det är större för dem. Prata, läsa och sjunga för dem.
  9. Utveckla ansvar. Förbered ditt barn för det verkliga livet. Även små arbetsuppgifter när de är unga främja en känsla av ansvar. Har plocka dem upp efter sig eller ta hand om ett husdjur.

Kom ihåg att varje liten sak ditt barn ser du kommer att ingjutit i dem som en del av vem de är. Med dessa punkter i beaktande tidigt kommer att hjälpa dig att vara beredd på det när det är dags.