E2y

Hur man undervisar en sällskapsdjur jordekorre trick

Ja, kan gänget också husdjur. Förmodligen inte ditt första val, men de är så små, söta och bedårande att du snart kommer att ändra dig. Bortsett från deras naturliga upptåg, kan de också utbildade för att göra fler trick! Det är bäst att lära en jordekorre trick medan det fortfarande mycket ung. Äldre Chipmunks kan vara svårt att träna, eftersom de kanske redan har blivit satt i sitt sätt.

Hur man undervisar en sällskapsdjur jordekorre trick. Ge ditt husdjur jordekorre med ett lyckligt miljö.
Hur man undervisar en sällskapsdjur jordekorre trick. Ge ditt husdjur jordekorre med ett lyckligt miljö.
  • Ge ditt husdjur jordekorre med ett lyckligt miljö. Det är lättare att träna gänget som är glada och friska. Håll din jordekorre väl utfodrade och friska. Chipmunk leksaker såsom ett hjul och en trädgren hjälper det bli en hel del övning. Den kan springa runt och klättra så mycket som man vill, särskilt om du hellre vill hålla det inomhus. För att hjälpa dig och ditt husdjur jordekorre få bekväm med varandra kan du försöka att sitta mycket stilla nära sin bur och prata med den i en mjuk röst. Gör detta varje dag och det kommer att vänja sig vid din närvaro.
  • Välj en ordentlig utbildning plats. Det bör vara någonstans med gott om utrymme och där det kan vara lugnt och säkert. Det bör inte vara dyra möbler att oroa eller farliga elektriska apparater kringspridda, och viktigast andra husdjur, särskilt hundar och katter som kan exalterad.
  • Lär era jordekorre trick. Det finns två knep som du kan lära din jordekorre. En är att lära det hur att mata från din hand, och den andra är att svara på en visselpipa samtal.
    • Träna din hund hur man matar ur din hand. För detta trick, helt enkelt placera lite mat, som jordnötter, i din hand. Sakta och försiktigt mata ditt husdjur medan den fortfarande är i sin bur. Gör detta varje dag tills du märker att ditt husdjur är varken blyg eller försiktig när du närmar dig. Sedan tar ditt husdjur ut ur buren och placera den på ett bord. Placera maten i handen och sakta erbjuda det, om det fortfarande på bordet. Gör detta tills det vänjer sig matas i ett öppet utrymme.
    • Träna din hund att komma när anropas. Denna andra trick kräver ditt husdjur att behärska den första innan den kan läras ut. Detta beror på att du kommer att använda livsmedlet som en del av utbildningen. Återigen, för snabbare resultat, är det bäst att göra utbildningen på ett schema varje dag. Ge en kort visselpipa (ditt belopp av val) varje gång du ger din behandling fyllda handen att mata. Efter två till tre dagar, försöker stå längre bort, öka avståndet varje par dagar eller så. Vissla tills det kommer till dig. Så småningom kan du träna ditt husdjur att svara på andra låtar, eller när du kallar det genom sitt namn!
  • Kom ihåg att närma ditt husdjur jordekorre långsamt. Plötsliga rörelser helt enkelt skrämma ditt husdjur och detta kommer att göra det mer försiktiga med mänsklig kontakt. Undvik att ta tag honom i stjärten som denna del av anatomi är ganska bräcklig. Aldrig störa en sovande jordekorre, eftersom det kan bita. Om du behöver träna ditt husdjur, se till att du ställer in ett schema i taget är det klarvaken och ivriga att lära.