E2y

Hur man tränar en tunna kapplöpningshäst

Hästar är mycket goda anhängare om du vet hur man tränar dem väl

Hästar är mycket goda anhängare om du vet hur man tränar dem väl. Tekniskt alla typer av häst kan tränas att köra i en tunna race. Men träna dem att vara mycket bra löpare längs fat är en annan sak. Det tar mycket tid att träna dem att vara bra och något att vara stolt över. En hel del tålamod krävs också av tränaren så att produkten av utbildningen kommer att vara en bra fat racing häst som kommer att vinna en hel del titlar i en tävling.

Här är några tips på hur man tränar en trummatävla häst:

Hur man tränar en tunna kapplöpningshäst. Förbered fat först före allt annat.
Hur man tränar en tunna kapplöpningshäst. Förbered fat först före allt annat.
  1. Förbered fat först före allt annat. Gör ett fat mönster för din häst att köra igenom. Börja med enkla mönster så att din häst inte blir förvirrad speciellt om det är första gången han utbildning för ett fat race.
  2. Innan stirrar utbildning, bör du göra först några lätta övningar med din häst så att han kommer att värmas upp för utbildningen. Lite trav under några minuter kommer att vara tillräckligt bra för att värma upp. Men inte tröttnar hästen innan utbildningen börjar eller han får inte följa dina order. Du vet att du har utövat honom för mycket om din häst börjar andas hårt och detta tecken är en no-no innan träning.
  3. Styra hästen först längs cylindern mönster. Lär honom om hur man passera genom pipan mönster genom att hjälpa honom längs den. Efter några travar hästen kommer sannolikt vet att du vill ha honom att göra dessa saker. Se till att hästen inte kommer att beröra pipan. Det bör vara ca en fot ersättning från fat sedan röra pipan i en tävling anses minuspoäng. Efter att vägleda honom att du kan nu börja träna honom på att köra igenom fat.
  4. Öva trava runt tunnorna med hästen ett par gånger per dag. Du kan göra detta i minst en vecka. Inte overtire inte hästen om och se till att ge en belöning till hästen var efter en god praxis.
  5. När hästen får mönstret, prova passerar fat med honom lite snabbare. Men se till att kretsen kommer att vara perfekt innan det förbättras till en snabbare takt. Se också till att när du går i en snabbare takt, kommer hästen fortfarande inte vidröra tunnorna. Återigen, belöna hästen efter att han har gjort ett bra jobb med fat utbildning.
  6. När din häst har fulländat kursen i snabb takt, kan du nu göra ett fat mönster som är mer komplicerad än den första och börja träna honom igen genom att hjälpa hästen genom mönstret först innan du kör igenom den.

Utbildningen för ett fat racing häst tar lång tid

Utbildningen för ett fat racing häst tar lång tid. De ges tips kan låta enkelt men i verkligheten tar en hel del tålamod. När du har tränat din häst väl säkert snart nog kommer du att kunna skörda sin belöning.