E2y

Hur man startar ett Alligator Farm

Alligatorer är en av de mest solida djur som en människa någonsin kan ta hand om och när de inte är exakt låga underhållskostnader, de är inte så svårt att se efter heller. Deras antal i naturen är snabba minskande och om du är intresserad av att återställa detta nummer tillbaka eller bara vill komma närmare din favorit djur, inrätta en alligator farm kan vara ett intressant alternativ för dig. Du behöver bara ett stort utrymme för att höja dem och viss kunskap om alligator jordbruk. Läs vidare nedan och se om det är något som du kanske vill prova. Varnas att detta skulle ta seriöst engagemang eftersom du har att göra med liv hotade arter.

  • Vad är det huvudsakliga syftet med din gård? Du måste först ta reda på varför du har denna gård i första hand. Detta kommer att hålla dig fokuserad på dina mål och samtidigt gör beslutsfattandet lite lättare. Gör du detta för naturvård? Gör du detta för att leverera alligatorer till djurparker och andra naturreservat? Om du gör detta utan att höja en vinst i åtanke skulle det vara lättare för dig bara för att ge bästa möjliga vård för dina alligatorer utan att oroa dig för att bryta ännu. Men om du gör detta för en vinst måste du vara lite klokare i att få dina leveranser så att du inte kommer att arbeta vid en förlust.
  • Få din plats och personal tillsammans. Du måste få en plats som är lite kärr-liknande eftersom alligatorer som en blandning av torra och fuktiga miljöer. Området ska vara väl bevattnas, men inte översvämmas. Det måste finnas områden där de kan begrava sina ägg under leran och samtidigt, kunna röra sig utan att skada sig själva. Låga våtmarker är de bästa platser för en Alligator Farm och om du inte kan hitta något sånt här naturligt, måste du simulera den typ av miljö för dem. Du behöver också få en veterinär på samtal och en väl utbildad personal eftersom hantering alligatorer ta lite muskelarbete, särskilt om man får utom kontroll. Se till att du har gott om stängsel och skyddsutrustning för personalen också.
  • Följ de bestämmelser alligator jordbruk och skaffa den nödvändiga pappersarbetet. Beroende på vilken stat som du är i, kolla med Alligator rådgivande nämnden de regler som skulle gälla för dig och ditt team när det gäller att höja dessa reptiler. Se till att du har den nödvändiga pappersarbetet, licenser och andra juridiska dokument innan du gör din gård i drift.
  • Klara, färdiga, gård! När du har alla dessa på plats, behöver du bara skaffa några unga alligatorer att stjärna din gård, få din leverans av alligator mat och låta dem växa. Det vore klokt att köpa din egen källa alligator livsmedel, såsom att höja din egen kycklingar för att spara på kostnader och på samma gång, minimera risken för förgiftning dina gators. En alligator tar ca 15 månader att mogna från ägg till vuxen en så det tar lite tid innan du faktiskt kan sälja dina gators. Du kommer att vilja behålla minst hälften av befolkningen att återbefolka att hålla din leverans konstant.

Hur man startar ett alligator farm. Vad är det huvudsakliga syftet med din gård?
Hur man startar ett alligator farm. Vad är det huvudsakliga syftet med din gård?

Med alla dessa tips bör du vara på god väg att höja mer och mer gators i ditt område. Se bara till att du har alla av dem stod för varje dag.