E2y

Hur man spelar med ett husdjur mus

Pet möss är kul att titta på. De har mycket energi och njuta av att spela och köra. Men på grund av sin storlek, är det ibland svårt att veta hur man ska spela med dem. Det finns flera saker att tänka på när du umgås med ditt husdjur musen. Först av allt, tycker vissa sällskapsdjur möss inte hålls. Andra har inget emot det, och några även njuta av det. Du ska behandla ditt husdjur musen i enlighet med dess behov och personlighet.

Steg 1

Hur man spelar med ett husdjur mus. Stå tillbaka och titta.
Hur man spelar med ett husdjur mus. Stå tillbaka och titta.

Stå tillbaka och titta. Det är roligt att titta på en spännande mus spel. Ger en hel del leksaker för ditt husdjur musen. Inkludera en liten gnagare hjul (eller mer än en om du har flera möss). Lägg tunnlar, inklusive rullar pappershandduk eller toalett pappersrullar. Lägg små papegoja rep och leksaker som är gjorda av andra critters. Det är viktigt att du undviker plaster eftersom mössen kan tugga på dem och plast är inte hälsosamt för dem. Du kan dock använda trä och textil-baserade leksaker. Ge dem sängkläder material och häckande förnödenheter. Oavsett vad musen är, kommer detta att vara roligt för er båda.

Steg 2

I en låda eller korg spel. Ibland möss är svårt att spela med. Trots allt, om du tappar dem kan de vara svåra att fånga. Om du verkligen vill spela med dem, kan du placera dem i en låda och sedan spela med dem där. Se till att du tittar på dem hela tiden (eftersom de fortfarande kan få ut av rutan) och spela genom att lägga händerna på lådan. Olika möss kommer att göra olika saker med människor. Om musen är rädd, kan han eller hon bita dig. Det är inte särskilt farligt, men inte känner så bra. De flesta möss låter dig klappa dem och lägga till saker till sina fält för lek.

Steg 3

På ett bord. Du kan sätta musen på ett bord för att spela. Detta kan vara mycket roligt. Du bör fortfarande se att vissa möss kommer hoppa av i tabellen och försöka komma undan. Du bör också notera att de mycket väl kan gå på toaletten här. Du kan lägga hinder och spela spel med musen på bordet.

Steg 4

Steg 1. I en låda eller korg spel.
Steg 1. I en låda eller korg spel.

Pocket spela. Du kan placera musen i fickan och låta honom gå upp och ner din skjorta. Du måste vara försiktig och hålla ett öga på honom, men det kan vara mycket roligt. Du kommer att vilja varnas att musen kan gå på toaletten i fickan.


Medan musen personlighet kommer att bli en stor faktor i hur du spelar med honom eller henne, dessa är alternativ som de flesta möss kommer att njuta. Vissa är fortfarande rädd och några är de som alltid vill komma undan, oavsett vad. Undvik att spela med escape konstnärer och Biters ute i det fria. Istället ger massor för dem att göra inne och titta dem eller långsamt arbeta med dem tills de känner sig mer bekväm. Andra möss kan vara mycket roligt att spela med och är super-mjuka vänner, men se till att alla dina möss är av ett kön eller du kommer att ha massor av barn!