E2y

Hur man söker utrotningshotade djur bilder

Varje år ökar listan över utrotningshotade flora och fauna

Varje år, listan över utrotningshotade djur och växter ökar. Den totala utrotningen av en art är sådan sorglig händelse i naturen. Tyvärr en av de stora bovarna är effekten av mänskliga befolkningen på planeten Jorden. Som människor hävdar allt fler länder för landsbygds-och stadsutveckling, fler djur rånad av deras livsmiljö. Antalet utrotningshotade djur fortsätter att stiga på grund av predation aktiviteter både människor och djur. Varje land har en lista och djur bilder på dessa magnifika utrotningshotade arter. Kanske är det dags att ta en titt på dessa bilder innan sina undersåtar utrotas.

Webben ger dig en mängd resurser om krympande antal hotade arter. Du hittar namnen, fakta bilder och även tecknade serier och serietidningar om dessa varelser. Det är däggdjur, groddjur, insekter, reptiler, fiskar och bilder fågel i deras naturliga miljö. Vare sig i naturen, regnskogen eller i haven, många djur "fotografier är online. Nedan är några av de webbplatser du vill besöka:

  1. Världsnaturfonden WWF - WWF, en icke-statlig enhet, leder denna globala kampanj för att bedriva forskning, bevarande och restaurering av miljön. När du besöker den här webbplatsen, kan du välja ditt lands WWF webbplats eller gå till den internationella webbplatsen. Hursomhelst, det finns massor av information och hotade bilderna för att se.
  2. National Geographic - Det här är en av de bästa webbplatser för att hitta fotografier av hotade arter. När du navigerar genom denna packade informationen webbplatsen, kan du hitta en mängd användbara fakta, siffror samt uppgifter om bilder av de hotade arterna. Bilderna är definitivt hög kvalitet och fantastisk. Du kan även gå med i deras årliga fototävling eller helt enkelt dela dina egna bilder.
  3. Animal Planet - Simply all things djur! De har en utrotningshotad art guide med alla data och bilder för dig.
  4. Internationella unionen för skydd av natur och naturresurser - IUCN spårar de olika utrotningshotade växter och djur genom sin IUCN: s rödlista över hotade arter. Här hittar du namnen på arterna, deras bevarandestatus samt deras fördelning informationssystem. Deras fotogalleri är grupperad per år från 2000.
  5. Us Fish and Wildlife Service hotade arter program - Uppdraget för amerikanska FWS är att bevara, skydda och förbättra livet och livsmiljöer för djur och växter i Europa. Bortsett från Endangered Species plats med alla data och bilder av utrotningshotade europeiska flora och fauna, de har också den amerikanska FWS s nationella digitala biblioteket. Detta är en gratis, sökbar samling av foton, historiska artefakter, ljud-och videoklipp, samt publikationer.
  6. Hotade arter internationella - Denna bevarande koncernens hemsida har upp-to-date nyheter och information om kampen mot arter utrotas och hotade. ESI har olika projekt över hela världen som syftar till att stoppa mannens fortsatta exploatering av de olika djurens livsmiljöer. Det finns ett avsnitt om de senaste bilderna direkt från fältet.
  7. Serietecknare grupp - Om du letar efter något roligt, har Serietecknare Group Utrotningshotade arter tecknade filmer och serier på deras webbplats.
Hur man söker utrotningshotade djur bilder. Varje år ökar listan över utrotningshotade flora och fauna.
Hur man söker utrotningshotade djur bilder. Varje år ökar listan över utrotningshotade flora och fauna.

Det finns många andra källor för hotade växt-och föreställer djur på webben. På grund av mänsklig verksamhet, en hel del av de en gång levande ekosystem är nu i fara. Djur och växter hotas varje år. De yngre och kommande generationer blir rånade av olika arter av djur och växter. Besök platser med utrotningshotade bilder av vilda djur nu. Kanske du kan hitta sätt att bidra till att vända deras svåra situation.