E2y

Hur man söker hälsorisker för strutsar

Strutsar är en av de mest unika fåglar i världen

Strutsar är en av de mest unika fåglar i världen, för att inte nämna de största. Många individer har fattat tycke för äta strutsägg, och kött. Många individer njuta av att äga sin egen gård av strutsar. Dessa fåglar kan leva på platser över hela världen.

Hur man söker hälsorisker för strutsar. Strutsar är en av de mest unika fåglar i världen.
Hur man söker hälsorisker för strutsar. Strutsar är en av de mest unika fåglar i världen.

Det finns många hälsoproblem som individer oroa sig när beslut fattas om att ändra sin kost, eller höja strutsar på sin gård. Vad de flesta människor undrar, är köttet säker, eller vad är de olika typer av sjukdomar som de kan vara benägna att bära?

Ett bra ställe att börja din forskning är online

Ett bra ställe att börja din forskning är online. Det finns många webbplatser som lagrar information om struts vård. Du kommer att vilja ta reda på så mycket information som möjligt om struts vård, anatomi och hälsa strutsar. Ta reda på korrekt information du behöver för att ge den bästa vården för dina fåglar.

Kontrollera ditt lokala bibliotek för all den information som de har avseende strutsar. Det finns olika böcker som kan kontrolleras på strutsar. Om du behöver hjälp tveka inte att fråga någon av bibliotekarierna. De kommer att kunna peka dig i rätt riktning, de kan också ha ljudband eller annan information som finns tillgänglig.

Det är viktigt att studera alla de krämpor som kan drabbas på strutsar. Lär dig de många symptom på sjukdomar. Du kan se dina fåglar får rätt vård. Man bör hitta sin veterinär, och ställa frågor som rör vården av strutsar, din veterinär kanske kan ge mer lokal information för ditt område.

Lär inkubationstiden för dina fåglar och deras ägg

Ett bra ställe att börja din forskning är online. Lär inkubationstiden för dina fåglar och deras ägg.
Ett bra ställe att börja din forskning är online. Lär inkubationstiden för dina fåglar och deras ägg.

Lär inkubationstiden för dina fåglar och deras ägg. Det finns en särskild riktlinje för strutsägg inkubation, är det individens ansvar att bekanta sig och lära riktlinjerna. Det finns olika sätt att samla in, hantera och lagra strutsägg ordentligt.

Forskning fågelinfluensan

Forskning fågelinfluensan, kan man hitta information på World Struts Association webbplats. Individer kommer att kunna ta reda på den rätta immunisering för strutsar, och när de behövs. Det är viktigt att ta reda på sjukdomen kors över från människa till fåglar och vice versa. Det är viktigt att lära sig all relevant information för att ge dig, din familj och andra säkra.

Dessutom kan individer söka upp information om Europeiska Struts förbundets hemsida. Webbplatsen har skapats för att ge personer med information som kommer att svara på frågor som de kan ha om strutsar.

Det finns olika resurser för individer att ta reda på den information de behöver avseende strutsar och de hälsorisker som följer med struts jordbruk. Man bör ta struts omsorg mycket allvarligt, som om de skulle väl hand om alla andra djur. Vet numret till din lokala veterinär, och att kunna ge korrekta sjukdomar och symtom för dem när det är påkallat.