E2y

Hur man söker efter ett adoptivbarn

Oavsett hur många år har gått

Oavsett hur många år har gått, du fortfarande inte kan ändra det faktum. Du har ett barn. Du upphör aldrig att missa ditt barn och letar efter honom. Nu är du på kanten av att ge upp. Men gör inte. Det finns fler sätt att leta efter ett adoptivbarn. Kanske du aldrig har provat några av dessa sätt.

Först av allt, samla alla fakta du kan om barnet till exempel på sjukhuset där han föddes, dagen för antagandet, läkare, och domstolen och organisationen som hanterade hans adoption. Ju mer information, desto bättre.

Hur man söker efter ett adoptivbarn. Land där barnets adoption slutfördes.
Hur man söker efter ett adoptivbarn. Land där barnets adoption slutfördes.

Efter att samla alla data, prova följande avseenden söka efter ett adoptivbarn:

  • Land där barnets adoption slutfördes. Be domstolen för mer information om barnet, om de kan tillåta det. Om du har otur, bara skicka domstolen ett brev som du vill bli kontaktad om ditt barn är ute för dig också. Vissa domstolar inte lätt att ge ut uppgifter för att skydda barnet och hans juridiska föräldrars privatliv. Men det är bättre att ta den här chansen. Vem vet, du kanske bara få mer information från domstolen.
  • Registrera dig i register antagande återförening. Organisationer som International soundex återförening registret kan hjälpa dig återförenas med ditt barn. Registreringen är oftast gratis men de flesta av dessa endast tillåter formella och personliga registreringar. Det finns grupper som möjliggör online-registreringar, though. Du kan kolla deras databas och prova dig lycka där.
  • Anlita en privatdetektiv. Här alternativet kan bli dyrt, men om dina fonder tillåter detta, så gör det. Vanligtvis, hyra en privat detektiv är det sista alternativet av många på grund av kostnaden. Det finns billigare sätt, i alla fall. Prova lyckan med dessa billigare sätt först.

Du är i tur om du vet det fullständiga namnet på ditt barn och där han bor nu. Sociala nätverkssajter och även sökmotorer kan hjälpa dig återförenas med honom. Facebook, till exempel möjligt att leta efter människor med namn, plats, skola och yrke.

Oavsett hur många år har gått. Registrera dig i register antagande återförening.
Oavsett hur många år har gått. Registrera dig i register antagande återförening.

Sökmotorer kan vara till hjälp också, speciellt om du vet knepen hur. Enkelt uttryckt namnet på sökmotorn fältet tillsammans med staten eller landet för ditt barn. Kontrollera webbsidor med ditt barns fullständiga namn och kolla om han är den person du söker

Ibland, sökmotorn och sociala nätverkssajter är mer användbar än den särskild databas på nätet. Den sistnämnda kommer bara vara till hjälp om ditt barn, eller åtminstone någon från hans familj, är också ute efter dig. Om inte, ditt enda val är dessa alternativ förutom Reunion databaser.

Även om du inte kan hitta framgång idag

Även om du inte kan hitta framgång i dag, kanske du kommer i framtiden. Sluta inte tro att du snart kommer att återförenas med ditt barn. Även om han hatar dig nu, kommer dags att han kommer att förlåta dig. Titta på andra människor. De sökte sina barn i årtionden och de bara fick återförenas när deras barn redan har sin egen familj, även ett barnbarn. Det är aldrig för sent och du kommer alltid att ha en chans att träffa ditt barn så länge du har hopp.