E2y

Hur man skapar ett romantiskt bröllop förslag

Hurra! Du har äntligen beslutat att ta steget och har hittat en person som du vill spendera hela ditt liv med. Nu, vad är det mest romantiska sättet att säga: Vill du gifta dig med mig? Kom ihåg att ett bröllop förslag är inte samma sak som ett företag förslag. Och även en rättfram, knäböja-på-en-knä typ av förslag är säker, kanske du vill hitta en mer minnesvärd och spännande sätt att markera denna speciella dag.

Hur man skapar ett romantiskt bröllop förslag. Inga idéer ännu? Du kanske vill be folk nära er båda om råd.
Hur man skapar ett romantiskt bröllop förslag. Inga idéer ännu? Du kanske vill be folk nära er båda om råd.

Vi vet att vad och varför: Ett äktenskap förslag (vad) eftersom du är så kär (varför) med din partner. Hur är det när, var och hur?

  1. När - Bestäm när du vill föreslå. Kommer det att vara på julafton? Årsdagen av din första dag? Kanske hennes födelsedag? Kom ihåg att du gör föreslå, så det borde vara en dag som du tror skulle vara speciell och viktig för er båda.
  2. Där - Var vill du att pop frågan? På en båt, vid stranden, i en igloo eller hemma? Platsen är viktigt eftersom det sätter stämningen för förslaget.
  3. Hur - Här är där du får kreativ. Hur föreslår ni? Vilket format använder du: verbalt eller skriftligt? Vill du vara spontan eller skriva ner saker för att samla dina tankar (men inte nödvändigtvis läsa från dina anteckningar)?

Inga idéer ännu? Du kanske vill be folk nära er båda om råd

Inga idéer ännu? Du kanske vill be folk nära er båda om råd. Men ha i åtanke att alltför många människor veta om dina planer inte kan vara ett klokt beslut. Någon kanske inte kan hålla din planerade förslaget en hemlighet. Varför inte forskningsartiklar online på prover av frierier. Men i slutändan, allt du behöver göra är att tänka på vad som är speciellt med er båda som ett par (platser, händelser, saker) och utforma en romantisk förslag därifrån.

Alternativen är oändliga och du är bara bundna av din kreativitet. Här är några idéer:

Hur man skapar ett romantiskt bröllop förslag.
Hur man skapar ett romantiskt bröllop förslag.
  • Om du träffade på ett maraton förra året, varför inte föreslå vid nästa maraton?
  • Om hon gillar att laga mat, varför inte återgälda tjänsten och förbereda henne middag (inget utarbeta om du inte är alltför kvick i köket) och föreslå direkt efter desserten.
  • Spela en tipspromenad i parken med dig och ringen vid den slutliga gömställe.
  • Din kompis är en hund älskare? Ge henne en valp med ringen och tecknet "Vill du gifta dig med mig" hänger på hundens halsband. Bara vara beredda att höja valpen tillsammans.
  • Naturligtvis finns det "traditionella" ring i champagneglas format föreslå. Se upp om, vill du inte din partner svälja ringen.

Ringen. Den förlovningsring är i centrum för förslaget. Oavsett om det är en 5 Karat diamantring, din mormors vigselring eller en leksak ring från ett flingpaket, vad som är viktigare är att du ger det som ett tecken på din odödliga kärlek. På dagen av förslaget, se till att se din bästa. Slappna av, ta ett djupt andetag, och kom ihåg att om hon verkligen är den rätta, kan ingenting gå fel.

Ett bröllop förslag är förmodligen den mest nervslitande typ av förslag du någonsin kommer att göra. Kom bara ihåg att allt du säger eller gör, bör det inte komma direkt från hjärtat. Lycka till!