E2y

Hur man skapar en suvenir adoption video

Om du antar ett barn

Om du antar ett barn, är ett av de bästa sätten att fira händelsen genom att skapa en video Keepsake. Video minnessaker är lätta att göra, särskilt eftersom de flesta människor i dag har tillgång till datorer och videoredigeringsprogram. Här är hur.

Hur man skapar en suvenir adoption video. Bilder.
Hur man skapar en suvenir adoption video. Bilder.
  1. Bilder. Börja med att samla in bilder för video suvenir. Om du antar ett barn från ett annat land, se till att du inkluderar fotografier av där barnet kom. De bästa bilderna som du bör ta är landskap fotografier av landskapet där barnet ursprungligen kom från. Se till att du tar din kamera med dig under alla skeden av adoptionsprocessen, så att du kommer att kunna få bilder på alla delar av adoptionsprocessen. Detta kommer att vara användbart för att skapa berättelsen för antagande video suvenir senare.
  2. Videoklipp. Även om du kan skapa en adoption Keepsake tillverkad helt från fotografier, lägga till några videoklipp är också bra eftersom videoklipp kan du fånga den faktiska åtgärder och gör att du kan ta in mer av sevärdheter och ljud av de platser och människor som du möter och möter när du bearbetar antagande för ditt barn. Genom video, kan du få intervjuer och spela de första åtgärderna att ditt nya adoptivbarn gör. De flesta digitalkameror har funktioner för klipp inspelning av video, även om en särskild videokamera kan köpas om man vill högupplöst video.
  3. Storyboard. När du har allt material till videon minnessak, ta ett papper och skissa på en storyboard där du kommer att beskriva sekvensen för att presentera bilder och videoklipp samt motsvarande förklaringar text som du kanske vill lägga till . I storyboard bör du ordna det material du har på ett sätt som uttrycker en historia.
  4. Bildspel. När du har storyboard, är nästa steg att ordna bilderna på ett bildspel presentatör. Du kan använda program som Pro Show, som gör att du kan ordna bilder i bilder som ska återges i ett videoklipp. Ett alternativt sätt att göra detta är dock att använda program som vanligtvis byggs i på datorer, till exempel Microsoft PowerPoint och Microsoft Movie Maker. Dessa är enklare program med begränsade funktioner, men kommer vanligtvis att du kan göra jobbet.
  5. Videoredigering. Om du tog videoklipp också, redigera dem med Movie Maker. Du kan också använda Vegas och Adobe Premiere för att redigera video, även om dessa videoredigeringsprogram är oftast mer sofistikerade och kan inte vara så användarvänligt som Movie Maker.
  6. Finputsning. Lägg i effekterna för de sekvenser, välja musik som kommer att fungera som en utmärkt soundtrack för videoklipp och bildspel och göra suvenir. Rendering kommer att befästa allt material du använde till en enda fil som en filmfil som senare kan brännas och spelas på andra datorer.

När filen har blivit helt enkelt bränna dessa till DVD och ge dessa bort till dina vänner och familj under antagandet dusch.