E2y

Hur man skapar en egen tavla för ditt barns rum

Som förälder

Som förälder kan du ibland bli ganska frustrerad när du upptäcker att väggarna har vissa ritningar och karikatyrer på dem. Tydligen använde ditt barn en krita eller penna för att skapa sin egen design på väggen. Detta är ett normalt beteende hos ett barn, eftersom de kommer att vilja uttrycka sina tankar och känslor på segelduk de kan få sina händer på. Tyvärr valde de väggen och rengör ut kan vara tufft. Nu, vill du inte att avskräcka detta uttryck i konsten av barnet direkt. Det bästa sättet att hantera situationen är att omvandla en viss vägg i huset i barnets personliga konst vägg där han kan rita och skissa på hans hjärta önskningar. Detta kommer att lämna de andra väggarna i ditt hus rent och krita-fri. För att uppnå detta mål, kommer du vill ha den speciella väggen omvandlas till en svart tavla. Bästa delen om det är att du kan göra det själv. Ja, du behöver inte köpa en tavla och hänga den. Väggen blir tavlan. Här är några snabba steg för att göra detta.

  • Välj en vägg. Den första fasen av projektet kommer att kräva dig att välja en vägg för att konvertera. Tekniskt sett skulle det vara bäst att använda en av väggarna i barnets rum. Naturligtvis är detta helt upp till dig eftersom vissa föräldrar kan välja att konvertera källaren eller garaget väggen istället. I alla fall, besluta på väggen du vill konvertera.
  • Ställ in dimensioner och parametrar. Så snart du har valt väggen för barnets nya tavlan, besluta om dimensionerna. Eftersom du barn är kort, då du kommer att vilja använda den nedre halvan av väggen bara. Dessutom behöver du inte konvertera hela längden på väggen. En stor plats på väggen är allt du behöver. Ställ in mönstret och parametrar upp genom att tejpa kanterna på föreslagna tavlan på väggen. Använd målartejp för detta. Vid denna punkt, kan du vara lite kreativ genom att utforma området tavlan i en välbekant form som ett hus eller ett berg.
  • Måla det. Besök din lokala färghandel och köpa tavlan färg. Det finns många nyanser att välja mellan, såsom svart, mörkgrönt, och grönt. Köp målarpenslar samt medan du är där. När du kommer hem, blanda färgen enligt anvisningarna och börja tillämpa det första skiktet. Se till pälsen är även på hela området. Se till att hålla sig inom kanterna av bandet. Låt första lagret torka helt innan den andra beläggningen. Låt det torka igen, innan den tredje och sista lagret. Låt det torka helt.

När din nya tavlan är torr

Hur man skapar en egen tavla för ditt barns rum. Ställ in dimensioner och parametrar.
Hur man skapar en egen tavla för ditt barns rum. Ställ in dimensioner och parametrar.

När din nya tavlan är torr, introducera ditt barn till området och ge honom en bit krita att börja göra sin grej. Vid denna punkt, kommer du vill lära honom att detta är den enda vägg han kan rita på. Alla de andra väggarna är off-limits. Se också till att han vet hur man använder radergummit också. Slutligen, se till att använda dammfritt krita stället för den traditionella krita för att undvika eventuella luftvägsbesvär.