E2y

Hur man ska agera som en dam på balen

Prom Night anländer med glitter av ljus och spänning

Prom Night anländer med glitter av ljus och spänning, så hur kan en ung flicka agera som en dam på balen? Detta är en övergångsrit mellan att vara ett barn och i inledningen till den vuxna världen för många unga damer. Prom är en av de första formella funktioner där en flicka har att agera som en dam. Medan vissa flickor nervös att de inte vet hur man ska agera som en dam, när de väl har blivit klar för natten, kommer omvandlingen naturligt. Det finns några riktlinjer för att agera som en dam på balen som tonårsflickor behöver komma ihåg.

  1. Många av de studerande prom night har känt varandra i flera år. De har avancerat en årskurs till nästa som en grupp. En tonårig flicka som vill agera som en dam kommer att behöva komma ihåg att tänka på hennes sätt och vara på sin vakt och inte låta de barnsliga beteenden tar över under natten. Sticker ut i tungor eller stampa på fötterna, är något man gör i grundskolan - inte på en bal.
  2. Om du vill bli behandlad som en dam på balen, måste du agera som en dam. Detta inkluderar att låta din eskort öppna din bil dörr eller dra ut stolen för dig. Även många unga damer är oberoende i dag, det finns små sätt att träna på att vara en dam.
  3. Sitt inte rasat över i din stol. När du sitter ner ihåg att du är en dam på balen och inte sitta i klassrummet. För ett faktum du kan öva sitta rakt medan i klassrummet innan din prom night.
  4. När dans, kom ihåg att detta är ett formellt tillfälle och dansa därefter. Lämna suggestiv dans till ett annat tillfälle där suggestiv dans är lämpligt. Agerar som en dam på balen omfattar inte de rörelser vi ser tjejer som visar vilka inkluderar tvivelaktiga förtecken.
  5. Titta på hur du talar under natten. Det finns ett talesätt att "många människor är vackra tills de öppnar munnen." Det betyder, hur dessa människor talar gör dem oattraktiva. Undvik att använda svordomar, gör nedsättande nedsättande, undvika skvaller och dramatiska beteende, eftersom det är inte hur man ska agera som damen på balen.
  6. Behandla dig själv med respekt. En dam på balen skulle respektera sig själv och vara medveten om hennes beteende. Visar respekt för dig själv och andra kommer att få dig respekt tillbaka. Le och hälsar andra med komplimanger. Agera som en dam på din bal eftersom detta är din kväll att glänsa.
Hur man ska agera som en dam på balen. Många av de studerande prom night har känt varandra i flera år.
Hur man ska agera som en dam på balen. Många av de studerande prom night har känt varandra i flera år.

Prom Night är det dags att förvandla dig till en dam. Genom att förbättra din positiva beteenden och öva ladylike egenskaper du beundrar hos andra kvinnor, kommer du att ha kul plus verkligen vara en dam på din bal.