E2y

Hur man ska agera runt din date föräldrar

När du har en flickvän och förhållandet blir seriöst, betyder det att det är dags att möta din date föräldrar. Många tycker att svårt att göra, undrar om deras potentiella föräldrar-in-law kommer att gilla dem eller inte. Men det är egentligen inte så svårt att träffa din dejt föräldrar. Följ dessa steg och de kommer att älska dig.

  1. Det första intrycket är det som stannar. Det är verkligen viktigt att du ser mycket trevligt i ditt första möte med din dejt föräldrar. Sätt på fina kläder och en fin doft för att göra ett gott intryck.
  2. Köp din dejt mor blommor. Det är gammaldags, men det fungerar alltid! Föra några blommor till henne kan göra dig några punkter med henne.
  3. Gör inte ut med din flickvän framför sina föräldrar. Det är inte bara obehagligt för dem, men också typ av oförskämd. Hennes far kan bli arg och göra en scen och det är inte bra för någon. Du ska bara lägga armen om din flickvän och det är ungefär lika varmt som det borde få.
  4. Minns bordsskick. Du är förmodligen kommer att äta lunch eller middag med dem. Det är bra om du tittar på dina bordsskick. Potentiella föräldrar-in-law alltid titta på dessa typer av saker: Vid lunch / middag, bör du inte äta för mycket eller för lite, och du bör komma ihåg att använda ditt sätt hela tiden.
  5. Prata med sin far om människan-relaterade ämnen. Även om du inte gillar sport väldigt mycket, de är ett bra ämne att prata med din potentiella far-in-law om. Också bra är: CNN news, krig och resor. Den ena motivet du ska verkligen vara försiktig talar om är college. En potentiell far-in-law är mycket intresserad av att veta vad hans dotters pojkvän planer är för framtiden. Berätta sanningen för honom, även om dina planer är att bli en rockstjärna. Var ärlig mot honom.
  6. Säg vad du tycker om deras dotter. Potentiella föräldrar-in-law älskar att höra om det, men inte vara alltför specifik. Du ska aldrig ta upp ämnet sex. Om inte din date föräldrar säga något om det, inte prata om det. Och om, i själva verket behöver de nämner sex, ska du säga att det är något som ska hända när är rätt tid för paret, naturligtvis, bär skyddet (nämna att).
  7. Tvätta händerna om du går på toaletten. Det är alltid trevligt att vara ren och, viktigast av allt, se ren. Och gör ditt bästa att inte gå nummer två medan i deras ställe, det är verkligen obehagligt, inte bara för dem, utan för att din flickvän och du, förstås.
  8. Efter måltiden, erbjuda sig att hjälpa till med disken. Det är bra att visa att du är hjälpsam. Se upp så att du inte skadar något. Om det händer, bör du be om ursäkt och erbjuda att betala för trasig bit.
  9. När du lämnar, säga adjö i en inte-så-informellt sätt. Det är trevligt att skaka hand med fadern och ge mamman en kyss på kinderna (naturligtvis!). Din flickvän kommer troligen gå till dörren. När hon gör, ge henne en mjuk kyss på läpparna.

Kom ihåg att vara dig själv i första hand

Kom ihåg att vara dig själv i första hand. Var inte rädd för att träffa hennes föräldrar! Det är en lite skrämmande i början, men bara vara cool och kom ihåg hur mycket du gillar din flickvän, eftersom träffa hennes föräldrar innebär att du kommer till nästa nivå. Möte din date föräldrar kommer definitivt att ge dig fjärilar i magen men fjärilarna är värt det.

Hur man ska agera runt din date föräldrar. Det första intrycket.
Hur man ska agera runt din date föräldrar. Det första intrycket.