E2y

Hur man planerar ett stag och doe parti

Svensexor och doe partier skiljer sig från möhippor eller svensexor

Svensexor och doe partier skiljer sig från möhippor eller svensexor. Den största skillnaden här är dessa händelser sälja biljetter till att samla in pengar för själva bröllopet händelsen. Stag och DOE händelser är oftast privata och hålls av de närmaste familj, vänner och bekanta. Du kan köra en framgångsrik stag och doe fest! Kom bara ihåg några grundläggande överväganden:

Hur man planerar ett stag och doe parti. Första du bör tänka på är att hålla den totala kostnaden för partiet så lågt som möjligt samtidigt som händelsen fortfarande värt att betala biljetter för.
Hur man planerar ett stag och doe parti. Första du bör tänka på är att hålla den totala kostnaden för partiet så lågt som möjligt samtidigt som händelsen fortfarande värt att betala biljetter för.
  1. Första du bör tänka på är att hålla den totala kostnaden för partiet så lågt som möjligt samtidigt som händelsen fortfarande värt att betala biljetter för. Det sista du vill höra från dina gäster klagar över dålig ventilation, belysning, musik och mest av allt, mat. Så istället för att bli påkostade catering, gå till din lokala matleverantör och laga din egen meny. Du bör diktera ditt matleverantör om vad menyn du önskar att tjäna så han kommer inte att uppfinna sin egen meny som du kan ångra senare.
  2. Vissa arrangörer av hjort och DOE parter hyr ofta en hotellsvit eller hall för deras evenemang. Om du vill spara mer på kostnaderna, hyr en hall eller be en vän om de har en stor lägenhet eller rum som du kan hyra för den händelsen. Några vänner kan ha släktingar eller bekanta som äger hallar som kan erbjuda dig rabatter på hyran. Men kom ihåg att inte offra platsen för den lägsta kostnaden. Det vore bäst om du får ett bra läge till rätt pris. Bra platser är de områden som är lätt åtkomliga thru trafik, har parkeringsplatser och kan nås genom att pendling.
  3. Om du inte kan hitta en bra hall att hyra, är en annan bra idé att be en lokal pub eller bar att hålla ett område för dig på just natten. Du kan spela karaoke eller ha utlottningar och spel. Du kan träna en del med baren manager. Kanske kan du ta i en viss mängd människor i utbyte mot att betala en del av de drycker eller mat. Detta kommer att spara kostnader på plats hyra, mat och dryck. Vad du kan träna med bar manager, vara säker på att dina gäster lyda regler baren. Det är inte stängd för din svensexa och doe fest ändå.
  4. Gör en lista över personer som du planerar att bjuda in. Svensexor och doe part är vanligtvis händelser som är personliga och får inte postas i ditt sociala nätverk. Du kan bjuda in personer som du har bekanta med eller är nära vänner med. Tanken här är att sälja biljetter i möjligaste mån du kan för att höja medel för ditt bröllop. Du kan bjuda in personer som endast är bekanta som din frisör eller din favorit Starbucks server eftersom vissa människor kommer fortfarande köpa dina biljetter även om de inte planerar att delta, men bara för att göra en insats.

Inte bara stag och doe fest vinst du och din snart partner i livet i tärnor ekonomiskt stöd, men det ger dina gäster kul. Det är ett bra sätt att fira din framtida union och det ger tid för vänner och familjer att hålla ihop.