E2y

Hur man planerar en svensexa

En svensexa är ett sätt att fira en mans sista dagar som en ungkarl. Detta parti är i närvaro av samtliga manliga vänner och släktingar till brudgummen. Svensexor har olika teman, beroende på inställningarna för brudgummen. Vissa killar föredrar att ha mycket vilda svensexor medan andra bara vill koppla av med några nära vänner och kanske ha ett pokerspel. Hursomhelst, är det smart sak att göra för att planera i förväg så att du kan vara redo med alla de saker som du behöver för festen.

  • Planering. En brudgum planera sin egen svensexa är en sällsynt företeelse. Vanligtvis är det här jobbet kvar till den bästa mannen. Fråga brudgummen vilken typ av parti han vill. Detta kommer att ge dig en god uppfattning om hur att börja planera för festen. Du kan antingen gå med en lugn, vänlig parti eller en vild natt-on-the-town partiet.
  • Inbjudningar. Du bör konsultera brudgummen innan du skickar ut inbjudningar till svensexan. Gör en lista över alla de personer som du planerar att bjuda in så att du inte glömmer någon - eller oavsiktligt bjuda in någon chef!
  • Tema. Flesta svensexor har teman. Detta är att sätta stämningen i partiet. Du kan rådfråga brudgummen på vissa part idéer men försök att lämna ut några detaljer så att det mesta av vad som händer är en överraskning. Du kan använda temat för att hjälpa dig att välja dekorationer för partiets plats och kan även integrera temat i inbjudningarna och i livsmedel eller aktiviteter.
  • Spel. En av de bästa saker att göra i svensexor är spela spel med dina vänner. Du kan leta efter spel som är speciellt gjorda för svensexor. Du kan också spela populära dricka spel eller kortspel att lägga till det roliga.
  • Resurser. Svensexor kan bli dyrt om du inte känner till något bra lokal part resurser. För att spara pengar, tänk på hur du kan kasta detta parti med minimal kostnad. Du kan använda någons hus som en mötesplats, göra dina egna inbjudningar istället för att ha dem tryckta, använda dekorationer som redan ligger runt huset - kanske du även kan göra ett knytkalas för att spara pengar på mat.
  • Glad och rolig miljö. Oavsett hur stor eller liten din svensexa kan vara, är det största problemet att hålla alla glada. Detta är en händelse som tjänar som en ungkarl examensfest för brudgummen, och firar sin sista chans att gå vilt innan han blir en gift man.
Hur man planerar en svensexa. Glad och rolig miljö.
Hur man planerar en svensexa. Glad och rolig miljö.

Dessa är några av de tips som du kan använda för att hjälpa dig att planera en svensexa. Glöm inte att köpa svensexa-tema gåvor för brudgummen att öppna under festen. Några dagar innan festen, se till att allt du behöver är beredd så att du inte behöver oroa sig för att spela ikapp när dagen i partiet kommer. När allt planerat dig här shindig - du vill kunna njuta av det också!