E2y

Hur man planerar en fest äventyr kandidat

Så en kompis till dig säger adjö till poker

Så en kompis till dig säger adjö till poker, bra ole knopp, och nätterna fotboll, va? Det betyder att han är villig att dela fjärrkontrollen med någon annan än din grupp av college kompisar. Bra för honom och en bit av en downer för dig.

Men det finns fortfarande en sista desperat försök att du och dina vänner kan göra innan du säger adjö till din soon-to-be-gift ungkarl kompis och det skulle vara att gå på ett äventyr och kalla det en fest!

Så här planerar en fest äventyr ungkarl.

1. Alert dina kompisar. Alla av dem. Text var och en och kräver ett möte. Berätta för dina kompisar om vad mötet kommer att handla om. Sammanträda på din favorit bar eller grill.

2. Få allas uppfattning om den ideala äventyr svensexan. Tänk på att detta bara blir perfekt när alla är överens 100% på äventyr. Dessutom är du axla alla kostnader så kan lika gärna få alla ombord. Här är frågor som du måste svara som en grupp:

Hur man planerar en fest äventyr kandidat. Så en kompis till dig säger adjö till poker.
Hur man planerar en fest äventyr kandidat. Så en kompis till dig säger adjö till poker.
  • Vilka särskilda äventyr har du inte provat ännu?
  • Var i landet detta äventyr erbjuds?
  • Finns det en stad där du ska?
  • Vilka hotellrum och bekvämligheter kan gruppen råd?
  • Skulle din grupp att kräva en funktion utrymme att formalisera rostningen av brudgummen? Vad sägs om ett privat rum i fall du och dina kompisar får plötsligt lust att organisera en svensexa?
  • Tittar du på att slå de lokala barer och klubbar?
  • Hur kommer gruppen dit och flytta från plats till plats?
  • Hur länge kommer du att stanna?

3. Gör det roligt för stjärnan i partiet. Även om syftet med partiet är att göra en sista ansträngning för att njuta av varandras sällskap och göra denna oförglömliga runt, måste du och dina kompisar gör det dubbelt så för stjärnan i partiet - den dude som börjar bli hitched.

4. Kom överens om ett datum. Detta kommer definitivt att vara bortrest så du måste komma överens om ett datum som kommer att tillåta alla att planera detta och lämna sin semester i tid för händelsen.

5. Bryt ned kostnaderna. Du måste veta hur mycket hela denna sak kommer du tillbaka så lägg upp siffrorna och bryta ner kostnaderna per capita. Detta kommer att vara det belopp var och en kommer att behöva punga ut innan du beger dig ut på ditt äventyr part.

6. Sätt era huvuden ihop och organisera din resplan. Ja, du är alla upptagna med arbete som du hellre skulle ha en av dina flickvänner eller din kompis fästmö planera din resplan, eller hur? Det är inte så smart. Detta är tänkt att vara en ungkarl äventyr part så organisera din resplan er själva annars kommer du riskerar din fest som kraschade med misstänkt utseende blondiner och brunetter aka dina flickvänner och hans fästmö.

7. Fastställa ett datum för manlig shopping. Gå utrustning och handla kläder som en grupp så att du kan revben varandra medan få Amped om ditt äventyr. Detta är ett bra sätt att sätta stämningen för äventyret framåt.

När ni alla är där, glöm inte att dokumentera alla uppslupen ögonblick på video så att du kan visa detta på sin bröllopsdag. Keep it "Allmän beskydd" så att han inte kommer att hamna i trubbel.