E2y

Hur man planerar ceremonier strand bröllop

Beach bröllop kan vara underbart romantisk och särskilda händelser

Beach bröllop kan vara underbart romantisk och speciella evenemang. Oavsett om du väljer att gifta sig på din lokala strand, en interstate stranden eller ens på en tropisk ö finns det flera saker du behöver tänka på när du planerar din ceremoni. Denna artikel kommer att diskutera flera av dem att hjälpa din planering och organisation löpa så smidigt som möjligt så att du kan njuta av en av de viktigaste och mest speciella dagar av ditt liv.

  1. Välj din strand: Du kan ha en strand i åtanke redan eller kanske inte ens bestämt. Det kan låta självklart, men tar den årstid och tid på året beaktas. Om du är inställd på att gifta sig i höst eller vinter, kan det vara bäst att titta längre bort för din perfekta stranden. Platser som Mexiko, Fiji, Hawaii och även Thailand är väldigt populära ställen att vara värd för en beach ceremoni. Det är ofta billigt, eftersom du redan är på din smekmånad destination. Men många vänner och släktingar som vill vara på ditt bröllop inte att kunna ha råd med resan.
  2. Ta reda på om du behöver tillstånd: Om du väljer att gifta sig utomlands, är det en bra idé att anlita en lokal bröllop planerare eller samordnare som organiserar alla tillstånd och papper arbete för din räkning. Om du väljer en lokal strand, måste du kolla med kommunen om det finns några begränsningar eller tillstånd som krävs för att bedriva din ceremoni. Detta sätt att rådet kan reglera användningen av stranden och de händelser som äger rum där. Det vore hemskt om man kom för din ceremoni och det fanns redan en annan bröllop äger rum där yours var tänkt att vara.
  3. Kontrollera åtkomst: Kommer det att finnas äldre människor som kommer till ditt bröllop eller gäster som är rörelsehindrade? Om så är fallet, kan sand vara ett stort hinder för dem och bör inte komma mellan dem och ditt bröllop. Tänk att ha ceremonin på en strandnära park eller intill en brygga eller pir. Detta sätt gäster som inte kan göra det på sanden har möjlighet att bekvämt titta på ceremonin utan att känna som du var tvungen att ändra alla dina bröllop planer på grund av dem. Det är också en bra idé att kolla gäst, finns det en uppenbar åtkomstpunkt som inte leder gästerna på en labyrint genom sanddynerna? Också vara medveten om parkeringsplatser för din gäst. Ja, det är din dag, men du måste fortfarande se till att dina gäster lämpligt tillgodoses.
  4. Planera rätt tidpunkt: Om du väljer att gifta sig på en lokal strand är chansen att du kommer att välja en tid på året när man kan förvänta sig fint väder. Problemet med detta är att fint väder också lockar hundratals andra medlemmar av allmänheten till stranden. Dessa människor kan slå läger där du tänker ha din ceremoni, bjuda sig till din ceremoni och kan möjligen uppträder olämpligt. För att undvika detta, min föreslå skulle vara värd en morgon bröllop, säger 8 eller 9:00 och sedan planera din mottagning som ett bröllop frukost eller brunch. Eftersom stranden bröllop är i allmänhet mindre formell, är denna typ av mottagning ganska passande. Det är också något annat att ställa ditt bröllop bortsett från andra och göra det till något att minnas. Om att gifta sig internationellt, kan ditt bröllop planerare föreslår lämpliga tidpunkter för dig.
  5. Organisera mottagning: Generellt sett är det vanligt bröllop etikett att ha ceremonin plats och mottagning plats mindre än en 15 minuters bilresa från varandra. Detta gör det bekvämt för dina gäster, speciellt de som kanske inte är bekant med området. För din strand bröllop mottagning är det klokt att välja ett café, restaurang eller funktion centrum som ligger nära stranden eller, ännu bättre, har utsikt över stranden. Detta kommer att hjälpa till att bära på temat. Populära strandinspirerade bordsdekorationer inkluderar snäckor, sand och även guldfisk simma i skålar.
  6. Välja bröllop klädsel: Eftersom stranden efterlyser en mer casual look, undvik kraftiga tyger som taft och hertiginna silke när du väljer din klänning. Chiffong är ett populärt val i en enkel stil som en halterneck eller axelbandslös klänning. Med din klänning fållade till cocktail längd (mellan knä och fotled) kommer också att stoppa botten blir smutsiga och fulla av sand. För killar, kommer ett fint linne skjorta och par bra byxor i antingen svart eller neutral komplimang avslappnad stil.
  7. Att hitta blommor: De mest populära stranden blommor är Frangipanis och orientaliska liljor, eftersom de komplimang platsen väl och kan smälta in i vitt eller stå ut i nyanser som rosa, gult eller ens orange. Det är bäst att diskutera detta tidigt med din florist som det är möjligt att de blommor du vill kanske inte finns tillgänglig vid den tid på året du behöver dem. Ett annat alternativ är sidenblommor, kommer de inte vissnar och kan hållas för livet utan de tunga kostnaderna för bukett konservering.
  8. Tema din stationära: Det är alltid en trevlig idé att temat din stationära och det finns så många alternativ som finns i stationära dessa dagar. Besök en scrapbooking eller hantverk butik för att få lite idéer, och plocka upp leveranser att göra det själv eller surfa på Internet och lokala butiker till fenor något som är rätt för dig. Det kan vara så enkelt som att ha ett skal på framsidan av din inbjudan eller sand. Möjligheterna är oändliga. Din stationära band ihop allting så kom ihåg att matcha det till ceremonin och mottagning. Du behöver inte en formell gotisk stil typsnitt för en avslappnad strand bröllop.

Jag hoppas att dessa tips har gett dig något att tänka på och kommer att göra det möjligt för dig att planera din strand bröllop smidigt och sedan njuta och göra det bästa av din dag. Det är verkligen en speciell dag. Att vara väl förberedd och organiserad kommer garantera att det kommer att bli en dag att minnas för alla rätt skäl. Glad planering!

Hur man planerar ceremonier strand bröllop. Ta reda på om du behöver tillstånd.
Hur man planerar ceremonier strand bröllop. Ta reda på om du behöver tillstånd.