E2y

Hur man organiserar ett stag helgen

Din guide till att organisera en fantastisk stag helgen

Det finns flera faktorer som påverkar organisera ett Stag Weekend. Självklart vill ett Stag Weekend som alla minns för många år framöver, så det är viktigt att följa vissa regler.

Hur man organiserar ett stag helgen. Välj din svensexa noggrant.
Hur man organiserar ett stag helgen. Välj din svensexa noggrant.
  1. Välj din svensexa noggrant Det är viktigt att alla kommer överens -. Den sista du vill ha är en full-on bråk på den första natten eftersom Dave stal Ben flickvän när de var i skolan tillsammans och Ben fortfarande inte har förlåtit honom. Likaså om du vill att det ska vara en sprit fest och majoriteten av din Svensexa är teetotalers, kanske du vill göra några nya vänner. Det är också ganska vanligt att Stag kanske vill ta med sin pappa eller kanske fadern till bruden-till-vara, så fundera på vad deras relationer är och huruvida fadern till bruden tycker att lap dancing klubbar är förslappad och förnedrande eller ett gott skratt.
  2. Tänk på din plats. Plocka din plats är den näst viktigaste faktorn för att organisera ett Stag Weekend som du kommer ihåg, för alla de rätta orsakerna. Kanske du är utled på stag parterna fylla upp din lokala och du lust att gå någonstans som är lite mer hälsosamt för vissa bortskämd. Tänk på vad du vill göra och vilken destination som passar dig bäst. Åker utomlands eller någonstans att ingen i din Svensexa har varit innan kommer omedelbart lägga en spännande dimension till din helg och ha alla eldas upp från den minut som de kliver av planet, tåg eller buss.
  3. Resa tillsammans. Hälften av det roliga är att resa tillsammans, och om du kan, är det alltid bäst att hyra ett fordon och få någon som inte är i partiet att köra. Sedan kan du börja din Stag Weekend från den minut som du lämnar huset. Det är också viktigt att när Mike somnar, drar någon eller skriver på hans ansikte.
  4. Organisera aktiviteter. Om du vill tillbringa hela helgen i puben, är det bra, men du kan lika gärna ha stannat hemma om du ska göra det. Om du har problem med att tänka ut saker att göra på din Stag Weekend, varför inte prova professionell aktör planerare och få dem att föreslå några paket. Det spelar ingen roll vad du budgeten är, genom att göra denna forskning kan du få idéer och förslag för alla typer av grupper. Välj en plats och sedan se vilka aktiviteter som erbjuds. Välj mellan aktiviteter som Paintball, Go-kart, eller dansa dina disco tofflor off i toppklubbarna. Det är mycket lättare att få någon annan att göra det åt dig än du behöva undersöka alla möjliga destinationer och aktiviteter. Om du går för en hel helg, så se till att du har gott om planerade saker. Det sista du vill ha är en grupp uttråkade män på händerna.
  5. Komma någonstans anständigt att stanna. Vissa människor har inget emot råtta-angripna hål, men de allra flesta Stag Weekenders vill ha något fint så se till att du gör din forskning. Professionell aktör och evenemang planerare kommer att organisera ditt boende också, så om du inte vill lägga tid på att trålning internet efter bra erbjudanden, få dem att göra benet arbete för dig. Du behöver inte spendera en förmögenhet och en hel del platser kommer att göra dig erbjudanden om det finns en stor grupp du vistas - så var inte rädd att fråga. Det är också mycket liten skillnad mellan en 3 och 4-stjärnigt hotell, så om den enda skillnaden är priset, skulle jag välja den billigare av de två. Se till att du inte väljer ett hotell som ligger miles från staden eller du kommer att sluta spendera en förmögenhet på transportområdet.
  6. Uppför. Respektera den plats där du bor och kom ihåg att bara för att du är på semester betyder inte att man ska bete sig som en idiot och få arresterad. Självklart om du vill bete sig som en idiot sedan med alla medel gå för det, men kom ihåg att allt är bestman tal foder. Pinsamt.
Jen Wallace inbjuder dig att besöka The Stag bolaget , se paket erbjudanden och börja planera din Stag Weekend.